Областни градове

Великов Л ЕООД е основана през 1992г. Фирмата е дистрибутор на Велукс - покривни прозорци, Tegola Canadese - битумни керемиди, BRAMAC - бетонови керемиди и покривни системи, KNAUF - гипсокартон и др. Нашата фирма продава и монтира покривни прозорци не само в София и областта.

Ние сме динамично развиваща се строителна фирма и предлагаме на клиентите ни професионални строителни услуги. Нашите основни дейности са: Изработка и монтаж на опънати тавани; Полимерна безшевна хидроизолация на покриви (на всяка повърхност); Полимерни подове

Таг Сървисес ЕООД предлага: Топлоизолация, звукоизолация, хидроизолация, пожарозащита; Внос, дистрибуция и търговия със строителни материали и изолации ROCKWOOL, ISOVER; Сухо строителство; Ремонт и реконструкция на всякакъв вид сгради и строителни обекти; Инженерингова дейност.

К-Екстрийм ЕООД - 3Д ТАВАНИ и 3D ОПЪНАТИ СТЕНИ с фотопечат! Огледални опънати тавани, светещи тавани с диодно осветление, фигуративни опънати тавани със светещи профили. Художествени декоративни опънати тавани с картини, тавани Звездно небе.

Опънати тавани от Белтендо ви предлага качествен и бърз монтаж на френски опънати тавани с високо качество на достъпни цени. Опънатите тавани, които предлагаме са подходящи за всяка стая във вашият дом.

Фирма ГипскартонПро ООД извършва доставка и монтаж на окачени тавани , гипсокартон , опънати тавани и много други системи за сухо строителство. Ние сме вече над 16 години на пазара и нашия екип е високо квалифициран в монтажа на окачени тавани.

Казанлък
Фирма Нешстрой ЕООД се занимава със сухо строителство: гипс картон; окачени тавани; - PVC - облицовки; шпакловки;- боядисване;- външни изолации; - сухи и повдигнати подове от гипсо фазер; цялостен ремонт на апартаменти, къщи и промишлени помещения. НЕШСТРОЙ работи от 2005г.

Монтаж на опънати тавани-3d или едноцветни, 3D стени, 3D подови настилки,индивидуален дизайн на домове, изработване на 3d тапети, 3d подови настилки без фуги,лесни за почистване тавани без допълнителна подръжка,30 години гаранция, бърз монтаж, детски 3d тапети, детски 3d тавани.

Сандански
Фирма Давидов 2012 ООД извършва строителни и ремонтни дейности. Ние предлагаме: AL и PVC дограма, декоративни елементи по стени и тавани, окачени тавани и преградни стени от гипсокартон, монтиране на парапети, монтаж на блиндирани, интериорни и гаражни врати.

Фирма ЗДРАЧ-999 ЕООД е създадена през 2009 година и работи на територията на градовете: Варна, Балчик, Добрич, Девня и Обзор.Фирмата разполага с високо квалифицирани алпийски екипи, машини и оборудване, бригади с дългогодишен опит в областта на преустройството и изграждането на тераси.

Опънати и окачени тавани


В Business.bg може да намерите водещите фирми в България които предлагат изграждане на опънати и окачени тавани. При нас ще откриете не само фирмите които предлагат изграждането на вашите тавани но и последните оферти, както и цените за монтажа им. Модерната архитектура на сградите от последното десетилетие, наложи както модерен архитектурен външен дизайн така и модерен вътрешен интериор, неизменна част от което е и опънатия или окачения таван.

Фирмите в Business.bg които се занимават с монтажа на декоративни тавани са с дългогодишен опит, наложили се като коректни изпълнители на пазара и утвърдили имената си с едни от най-красивите завършеци на голяма част от сградите в България. Висящите тавани не се прилагат само при строителството на нови сгради, те са необходим елемент и възможност да се освежи и промени изцяло духа и облика на една сграда с остарял архитектурен стил от миналия век. Business.bg ще отговори винаги на вашите очаквания за качество и актуалност на предложената информация от фирми занимаващи се със проектиране и монтаж на опънати и окачени тавани.

Разликата между опънати и окачени тавани е в материалите. За опънати тавани се използва винил поставен на специални куки чрез технология на нагряване на винила до напълно гладкото му изпъване. Предимство на този вид декоративни тавани е възможността за принтиране на винила и по този начин да създадете уникален и единствен по рода си таван. Окачения таван за своя сметка представлява конструкция на която е поставен гипсокартон. При този вид таван пък може да изградите причудливи форми на окачения таван, да оцветите всеки елемент в различен цвят, да поставите различни видове скрито или видимо осветление и да създадете една хармония от чувства у всеки който погледне така изградения декоративен таван.Прочети повече
Затвори

Партньори