Автоинтериор 2000 - Вижте още

Автоинтериор 2000

Автоинтериор 2000 е създадена от екип професионалисти и е еднa от утвърдените фирми на българския пазар. Отстраняваме дефекти по арматурно табло, жабка, еърбег, подлакътник, скоростен лост, средна конзола, кора на врата, барче, пепелник, маншон скоростен лост.
Автоинтериор 2000
За нас:

Стартирайки дейността си през 1999 година, „Автоинтериор 2000” е единствената утвърдила се репаратурна фирма и на европейския пазар. Името ни е синоним на коректност и високо качество на услугите. На клиентите си, предлагаме решения, базирани върху дългогодишен практически опит, професионални бои и материали.

Автоинтериор 2000 Системата ни за приготвяне на 100% точен цвят е първата, но определяща стъпка в работата ни. В момента, в който постигнем идеалния цвят, съобразен с овехтяването на салона, се пристъпва към ремонтиране на повредения участък. Разполагаме със специализирана лампа за сканиране на цветовете и огромна база данни с рецепти за боите на повечето автомобилни марки.

Нашите основни дейности са:

  • Професионално боядисване на кожени волани, автомобилни седалки, холни гарнитури и луксозни изделия от естествена кожа.
  • Ремонт на пластмасови волани (без претапициране).
  • Ремонт на пластмасови елементи от интериора на автомобила, счупени или одраскани дръжки, кори на врати, арматурни табла.
С избора на услугите ни, Вие си осигурявате комфорт, надеждност, високо качество и дълготрайна експлоатация!

Автоинтериор 2000 Автоинтериор 2000 Автоинтериор 2000 Автоинтериор 2000

www.avtointerior.com

4.6 7