TRAINSOFT  itemprop=

TRAINSOFT

ТРЕИНСОФТ е утвърдила се компания с основна дейност обучение.Издава удостоверения за професионална квалификация - международно признати сертификати за проведени курсове и професионални обучения. Специализирани сме в провеждане на фирмени обучения по заявка. Център за
Център за професионално обучение Треинсофт ТреинСофт е създаден изцяло в полза на своите клиенти и техните потребности. Имаме за цел да надминем всякакви очаквания и да разчупим стереотипите за стандартното обучение. Считаме, че обучението преди всичко е начин на правилно общуване и комуникация, затова подбираме преподаватели, които, освен специалисти в областта си, са отзивчиви и с готовност да разберат и разрешат всеки индивидуален казус. Вярваме, че чрез преподаването се обменят мисли, идеи и знания, които могат и ще подтикнат голяма част от обучаващите се към себеусъвършенстване и просперитет. На нашите клиенти даваме онова, което ние бихме желали да получим, а именно качество, сигурност, удовлетворение и потенциал за развитие. В ТреинСофт на първо място поставяме клиентите и качеството на услугите, които предлагаме. Вие, които се доверихте на ТреинСофт сте нашата движеща сила, а ние и за миг няма да спрем да работим за вас и да бъдем в крак с новите технологии. ТреинСофт е лицензиран от НАПОО за 10 професии: Компютърен график Финансист Офис-мениджър Икономист Оперативен счетоводител Сътрудник в малък и среден бизнес Техник на компютърни системи Строител Хотелиер Охранител Провежда курсове в различни категории: Уеб дизайн и програмиране Графичен дизайн Счетоводство Проектиране и визуализация Бизнес приложения Други (по заявка) Издават се удостоверения за професионална квалификация по бланки на МОН и Europass приложения на английски език. Фирмени обучения: ТреинСофт е доказала своя опит фирма при организиране и провеждане на фирмени обучения. Те се създават по поръчка, т.е. спрямо вашите изисквания и цели. Изготвяме индивидуални графици и оферти, защото ценим вашето време и средства. Темите и начинът на провеждане са изцяло съгласувани с конкретния клиент и неговия проблем, нуждите и сферата, в която развива своя бизнес. Датите се съгласуват предварително и се изготвят графици, които да са удобни и за двете страни; Оферти се изготвят след предварително запитване за конкретно обучение; Цената на обученията не зависи от броя участници; Във всяко едно от обученията, които създаваме за вас, ние влагаме особена енергия и специална грижа.

TRAINSOFT - отрасли:


Курсове,

Мнения за TRAINSOFT


The company has no review.

Напиши мнение за TRAINSOFT


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.