Инвест Стил  itemprop=

Инвест Стил

Извозване на опасни отпадъци от местата на образуването им от сервизи, предприятия, транспортни дружества и др. със собствен транспорт съпроводени с необходимите транспортни карти и договори спазвайки Закона за управление на отпадъци.
Инвест стил Дейности с опасни отпадъци отработени масла негодни оловно-киселинни акумулатори филтри и др. Разрешителен документ № 10-ДО-00000469-02 от 23.03.2012 г. Извозване на опасни отпадъци от местата на образуването им от сервизи, предприятия, транспортни дружества и др. със собствен транспорт съпроводени с необходимите транспортни карти и договори спазвайки Закона за управление на отпадъци. Търговия с автомобилни консумативи Mасла Cepsa Italiana Petroli Shell и др. Филтри Donaldson MANN filter Clean filter и др. Aкумулатори Exide Loxa Vesna и др. Отрасъл: Събиране и третиране на други отпадъци Дейност: Дейности с опасни отпадъци Ключови думи: опасни отпадъци, отпадъци, отработени масла, акумулатори, филтри

Мнения за Инвест Стил


The company has no review.

Напиши мнение за Инвест Стил


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.