Извозване на битови и строителни отпадъци

Областни градове

Фирма Медикал Груп извършва специализиран по АДР транспорт и унищожаване на опасни медицински отпадъци от Университетски болници, клиники, поликлиники, АГ-болници, стоматологични кабинети, ветеринарни кабинети, лаборатории и други медицински заведения

Фирма Транскар груп извършва специализиран по АДР транспорт и унищожаване на опасни медицински отпадъци. Нашият екип от професионалисти с натрупан опит в областта на транспорта, екологията и управлението на опасни отпадъци са готови да Ви консултират във всяко едно начинание свързано с

Пловдив
Хосвитал АД транспортира и обезврежда опасни болнични отпадъци. Работим на територията на цялата страна на най-изгодни цени.

Асеновград
Термо лъч 87 ЕООД предлага специализирани услуги с автовишки, почистване на септични ями и канализации, както и извозването на товари.

В началото, Софстройремонт се състои от няколко човека, като постепенно, с увеличаващия се брой запитвания и поръчки за ремонт, се разраства и днес наброява екип от 30 професионалисти в различни области - строители, фаянсаджии, железари, дърводелци, бояджии, ел. и ВиК специалисти.

„СКАЙ ИНВЕСТ” ООД е екологично ориентирана фирма и поема инициатива за оползотворяване на отпадъци от фирми, предприятия, държавни и частни институции, финансови институции, генериращи от своята ежедневна дейност отпадъци годни за рециклиране

София
Ние сме специализирани в дейности с извозване и рециклиране на отпадъци, изготвяне на аварийни планове, консултации по Закона за управление на отпадъците и Закона за опазване на околната среда.

КОНСТРУКТ БГ – гр. Плевен (тел. О883-398199 и 0887-528781) предлага: – транспортни услуги на мебели и всякакъв друг вид товари – до 2 тона; - превоз на багаж и покъщнина; - преместване; - транспортни услуги; - транспорт; – монтаж на мебели; - демонтаж на мебели; – хамалски услуги

РОУДПОЙНТ ВС ЕООД, е лицензирана транспортна фирма за превоз на товари в страни от Европейския Съюз - Англия, Швеция, Норвегия.

София
Фирма Извозване.com събира и извозва отпадъци, изнася на депо с камион за смет, както и изхвърляне на стара мебел, разчистване на градини и дворове.

Извозване на битови и строителни отпадъци


След ремонт, разчистване или друга дейност се изправяте пред камара строителни, битови, растителни боклуци. Идва време да решавате проблеми, свързани с необходимото извозване на отпадъци. Ще се окаже, че не с всякаква кола може да го направите и не навсякъде може да ги изхвърлите. Необходим ви е специален транспорт с право да вози отпадъците на съответните депа. Извозване на отпадъци е специализирана транспортна услуга.

Тя е предмет на дейност на много фирми, които работят професионално, с необходимата обезопасена модерна техника и съгласуваност с узаконените сметища. Най-активните от тези фирми са наши партньори и ние, от портала business.bg, поддържаме техни актуални профили – някои обогатени със снимки. Прегледайте тези профили. Ще научите кой може да ви свърши работа при нужда от извозване на отпадъци, как това да се направи с грижа по опазване на околната среда чиста и за необходимите процедури при работа с опасни отпадъчни продукти. Очакваме ви!


Извозване на опасни отпадъци , Сметоизвозване
Прочети повече
Затвори

Партньори