Строймаш  itemprop=

Строймаш

СТРОЙМАШ добива и продава инертни материали, пясък, филц, дрениращ материал (камъни), баластра. А също така предлага услуги като изкопни и транспортни дейности с чисто нови багери и камиони. Извозване на строителни отпадъци и земни маси със самосвали. Фирмата е член на камарата на
Пловдив, с. Катуница, ул. Васил Коларов 21

"Строймаш" ЕООД За Нас СТРОЙМАШ добива и продава инертни материали пясък филц дрениращ материал (камъни) баластра А също така предлага услуги като изкопни и транспортни дейности с чисто нови багери и камиони. Услуги СТРОЙМАШ ЕООД предлага : Транспортни услуги (25 т.) с чисто нови автомобили. Извършва  също така изкопи с чисто нови багери – „Камацу” и „Катерпилар” Предлага и услуги с нови машини – фадроми „Камацу” и „Катерпилар”, булдозери „Либхер”, комбиниран багер „Катерпилар”. Събаряне на сгради и цялостното им разрушаване включително и основите. Разрушаване на скали и бетони с хидравлични чукове и хидравлична щипка за рабиване на стоманобетонови елементи. Извозване на строителни отпадъци и земни маси със самосвали от марките Всички видове строително и монтажни работи. Базата на компанията се намира в гр.Пловдив. Фирмата е член на Камарата на Строителите в България и Българската Търговско-промишлена палата.

Мнения за Строймаш


The company has no review.

Напиши мнение за Строймаш


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.