Мултимедийна школа МД 2001  itemprop=

Мултимедийна школа МД 2001

MD 2001 Multimedia eDucation е създадена през 2001 година с идеята да предложи специално разработен модел за езиково, компютърно и интернет обучение по най-новите и съвременни стандарти в световната образователна практика. Школата става хит още при
MD 2001 Multimedia eDucation е създадена през 2001 година с идеята да предложи специално разработен модел за езиково, компютърно и интернет обучение по най-новите и съвременни стандарти в световната образователна практика. Школата става хит още при старта си и в момента е една от най-бързо развиващите се школи в сферата на езиковите услуги в страната. Всяка година школата открива най-малко по един нов филиал. Днес работим с над 800 ученика в 6 филиала, разположени на ключови места в София. Във всеки наш филиал има изграден модерен компютърен кабинет, оборудван с аудио, видео и мултимедийни системи за езиково обучение. Като добавим и квалифициран преподавателски състав - всичко това осигурява отлични възможности за обучение. Основното обучение при нас се води по оригинални британски системи на утвърдени издателства, като Cambridge и Macmillan, които включват разработени от самите издателства мултимедийни програми към системите на обучение. Извън основните системи на обучение с които работим, ние разполагаме с огромна гама интерактивни, мултимедийни програми за езикова подготовка (над 60 заглавия), включени в методиката ни на обучение. Нашите ученици изучават езика не само чрез стандартната форма на обучение, а и интерактивно - с помощта на компютър и мултимедийна система: чрез диалог, образ, звук, видео и игра в реално време, но със собствено темпо. Чрез мултимедийните продукти се постига и “мулти” ефект - учещият получава информация чрез множество рецептори, реагира с всичките си сетива, действа в интерактивна среда, създавана от програмата Това е водеща тенденция утвърдена в най-добрите образователни центрове по света, а вече и в нашата школа. Опитът показва, че там, където компютрите са интегрирани в обучението, учениците учат със засилена мотивация, усвояват с лекота, действат по-самостоятелно и по-творчески, развиват общите си интелектуални способности и по най-естествен път усвояват новия език. Фирмата е представител и дистрибутор на GSP Ltd – най- голямата британска компания за образователен софтуер в областта на чуждоезиковото обучение и компютърна грамотност.

Мултимедийна школа МД 2001 - отрасли:


Езикови Школи, Учебен център,

Мнения за Мултимедийна школа МД 2001


The company has no review.

Напиши мнение за Мултимедийна школа МД 2001


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.