Райков сервиз ООД - Вижте още

Райков сервиз ООД

Райков сервиз ООД извършва производството, монтаж и ремонт на газстанции, бензиноколонки, комбинирани бензиноколонки, модулни газстанции и бензиностанции, сервиз и оборудване за бензиностанции и газстанции, изграждане на битови и промишлени газови инсталации за природен газ и пропан-бутан
Райков сервиз ООД Газови Инсталации
Райков сервиз ООД
Райков сервиз ООД извършва производството, монтаж и ремонт на газстанции, бензиноколонки, комбинирани бензиноколонки, модулни газстанции и бензиностанции, сервиз и оборудване за бензиностанции и газстанции, изграждане на битови и промишлени газови инсталации за природен газ и пропан-бутан, търговия с пропан-бутан и метан, внос и сервиз на компресори за метан, гаранционна и извънгаранционна поддръжка.

Предлагат се различни видове бензиноколонки, като всички са съобразени с нормативните изисквания на закона и с предпочитанията на клиентите. Модулните бензиностанции и газстанции също са няколко вида, според размера и вида на цистерната. Те се изработват по поръчка, за конкретните нужди на всеки клиент, като същевременно се придържат към изискванията, определени в закона.

Фирмата произвежда и комбинирана колонка за светли горива и втечнени въглеводородни газове, регистрирана под №4164 в регистъра на одобрените за използване типове средства за измерване. Дружеството има лиценз №48/2004г. за производство, ремонт и оборудване на газстанциите.

Всички продукти и услуги, които предлага Райков сервиз ООД, се извършват от специалисти с богат опит и квалификация, които вземат под внимание всяко изискване на клиентите и го изпълняват качествено и в срок.

Райков сервиз ООД Газови Инсталации Райков сервиз ООД Газови Инсталации

УСЛУГИ

Райков сервиз ООД предлага услуги, свързани с оборудване за газстанции, бензиностанции и метанстанции:

 • Проектиране, изграждане и сервиз на газови инсталации за природен газ;
 • Оборудване и сервизно обслужване на бензиностанции, газстанции и метанстанции;
 • Доставка на компресиран природен газ;
 • Внос и сервиз на компресори за метан от Италия;
 • Продажба на метан, пропан-бутан и дизел на дребно;
 • Поддръжка, преустройство и ремонт на съоръжения с повишена опасност.

ОБОРУДВАНЕ

Райков сервиз ООД Газови Инсталации

Райков Сервиз предлага следните продукти за оборудване за газстанции, бензиностанции и метанстанции:

 • Газови инсталации
 • Газови инсталации за природен
 • Доставка на компресиран природен газ
 • Комбинирани бензиноколонки
 • Сервиз и оборудване за бензиностанции
 • Оборудване за бензиностанции, газстанции и метанстанции.

СЕРТИФИКАТИ

Райков сервиз ООД Газови Инсталации

Райков сервиз ООД разполага със сертификати и системи за управление по БДС EN ISO 9001:2008, BS OHSAS 18001:2007 и БДС EN ISO 14001:2005 с приложение при производството, преустройството и монтажа на газови инсталации и търговията с газ и други петролни продукти.

Фирмата разполага също с лиценз за осъществяване на технически надзор на съоръжения с повишена опасност.

ГАЗИФИКАЦИЯ СМОЛЯН

„РАЙКОВ СЕРВИЗ” ООД е притежател на лицензия № Л-448-08 от 31.08.2015г. за извършване на дейността «разпределение на природен газ» и лицензия № Л-448-12 от 31.08.2015г. за извършване на дейността «снабдяване с природен газ от краен снабдител» за територията на община Смолян за срок от 35 години.

Проектът за газификация на община Смолян осигурява възможност за достъп до природния газ и ползването му от всички клиенти, като предвижда доставка на промишлени и търговски потребители, на обществени и социални заведения, и на домакинствата.

Осигуряването на възможност за потребление на природен газ ще създаде редица предимства на населението, живеещо на територията, и на бизнес компаниите в района.

Предвид отдалечеността на община Смолян от газопреносната мрежа и сложния планински релеф до и в самата територия, захранването с природен газ ще се осъществи по така наречена технология "Виртуален газопровод"- доставка на компресиран природен газ в полуремаркета с бутилкови групи.

Райков сервиз ООД Газови Инсталации

Мнения за Райков сервиз ООД


The company has no review.

Напиши мнение за Райков сервиз ООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.