ЕТ СТОЯН ДИМЧЕВ  itemprop=

ЕТ СТОЯН ДИМЧЕВ

ПЪЛЕН ИНЖЕНЕРИНГ В ОБЛАСТА НА ГАЗИФИКАЦИЯТА И ТОПЛОФИКАЦИЯТА; БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ; НОВО: КОЛЕКТИВНИ ГАЗОВИ СИСТЕМИ ГАЗОВИ КОТЛИ, ГАЗОВИ КОНВЕКТОРИ, ИНФРАЧЕРВЕНИ ИЗЛЪЧВАТЕЛИ, ТОПЛОВЪЗДУШНИ АГРЕГАТИ. МОДУЛИ ЗА ПОДОВО ОТОПЛЕНИЕ, ВЕНТИЛ КОНВЕКТОРИ,
ПЪЛЕН ИНЖЕНЕРИНГ В ОБЛАСТА НА ГАЗИФИКАЦИЯТА И ТОПЛОФИКАЦИЯТА; БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ; НОВО: КОЛЕКТИВНИ ГАЗОВИ СИСТЕМИ ГАЗОВИ КОТЛИ, ГАЗОВИ КОНВЕКТОРИ, ИНФРАЧЕРВЕНИ ИЗЛЪЧВАТЕЛИ, ТОПЛОВЪЗДУШНИ АГРЕГАТИ. МОДУЛИ ЗА ПОДОВО ОТОПЛЕНИЕ, ВЕНТИЛ КОНВЕКТОРИ, СЛЪНЧЕВИ КОЛЕКТОРИ. КОМБИНИРАНИ БОЙЛЕРИ. ПРОЕКТИРАНЕ, ДОСТАВКА НА ОБОРУДВАНЕ, СТРОИТЕЛСТВО И МОНТАЖ. Всичко за вашето отопление и комфорт. Оригинални и нестандартни топлотехнически решения за отопление и битова гореща вода в жилищни, административни и промишлени сгради, басейни и оранжерии с топлоносители - природен газ, пропан-бутан, нафта, мазут, твърдо гориво и електричество. Всичко за алтернативните източници на отопление. Термопомпи. НОУ-ХАУ от водещи световни фирми в областта на газификацията и топлофикацията.

Мнения за ЕТ СТОЯН ДИМЧЕВ


The company has no review.

Напиши мнение за ЕТ СТОЯН ДИМЧЕВ


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.