Последни новини


Кога е най-подходящо да наемем яхта?

Виж още..

Най-важните неща, които трябва да знаете, купувайки първата си кола

Виж още..

Видове работни обувки и как да изберем подходящите

Виж още..

Нотариус Евгени Спасов  itemprop=

Нотариус Евгени Спасов

Нотариус ЕВГЕНИ СПАСОВ предлага на своите клиенти широк спектър от нотариални услуги. Консултира, заверява и изповядва всички видове нотариални производства. Нотариус ЕВГЕНИ СПАСОВ практикува в град Враца, на ул.Иванка Ботева 19 , ет.1.
Нотариус ЕВГЕНИ НАЙДЕНОВ СПАСОВ Нотариус ЕВГЕНИ НАЙДЕНОВ СПАСОВ предлага на своите клиенти широк спектър от нотариални услуги. Практикува в град Враца, на ул.Иванка Ботева 19 , ет.1. РАБОТНО ВРЕМЕ: От Понеделник до Петък Събота и Неделя при заявка Нотариалната кантора във Враца на Евгени Спасов предлага: Нотариални консултации Изповядване на сделки и свързаните с тях документи Изготвяне и заверяване на договори и пълномощни Съдействие и подготвяне на документи за сделки с превозни средства Изповядване на сделки, свързани с недвижимо имущество Връчване на нотариални покани Прехвърляне на собственост и делба Заверка на завещания, договори, преписи и други документи Изповядване на сделки за покупко - продажба на недвижимо и движимо имущество Изповядване на сделки при покупка на МПС Изготвяне на всякакви декларации, пълномощни и др. Изготвяне и заверяване на преписи и др. Изготвяне и заверяване на договори за наем, заем и др. Изготвяне и заверяване на брачни договори Изготвяне и заверяване на договори за аренда и наем Изготвяне и заверяване на договори за прехвърляне на фирми и фирмени дялове Нотариус Евгени Спасов е длъжен да пази професионална тайна, което означава да не разгласява обстоятелства и факти, станали му известни при изпълнение на служебните задължения. Може да разчитате на тях и Нотариус Евгени Спасов, за изповядването на сделки от всякакъв характер, както и за подготовката на необходимите документи за тях.

Нотариус Евгени Спасов - отрасли:


Нотариус,

Мнения за Нотариус Евгени Спасов


The company has no review.

Напиши мнение за Нотариус Евгени Спасов


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Кога е най-подходящо да наемем яхта?

Виж още..

Най-важните неща, които трябва да знаете, купувайки първата си кола

Виж още..

Видове работни обувки и как да изберем подходящите

Виж още..