Фея - 63 ЕООД - Вижте още

Фея - 63 ЕООД

Фирма Фея-63 ЕООД. гр.Бургас е специализирана в професионално почистване на домове, хотели, офиси, банки, магазини, заведения и други административни сгради. Днес фирмата е лидер в поддържането на домове, офиси, хотели, заведения, банки, магазини и други обществени институции в град
Фея - 63 ООДФея - 63 ООДФея - 63 ООД
За нас

Фея-63 е специализирана компания за професионално почистване, активна от 2004 година. Днес фирмата е лидер в поддържането на домове, офиси, хотели, заведения, банки, магазини и други обществени институции в град Бургас.

Нашите екипи работят със съвременна почистваща техника на K?RCHER, NILFISK, LAVOR и SAMICH.

Доверяваме се на екологични препарати от световно признати марки като HENKEL, ECOLAB, TANA и MA-FRA.

Наш приоритет е да удовлетворим изискванията на всеки клиент за чиста и здравословна среда. Докато Вие печелите свободно време, нашият висококвалифициран персонал намира оптимално решение за всеки конкретен случай.

Клиентите оценяват нашата коректност и професионално отношение. Ние гарантираме, че поетите ангажименти се извършват с високо качество и грижа. Всеки представител на екипа ни се обучава индивидуално с предварителна практика. Така сме безкомпромисни в услугите, които улесняват Вашето ежедневие и правят Вашия дом или офис истински уютно място.

4.4 5