Последни новини


Кои етерични масла са подходящи според типа коса?

Виж още..

Натурална грижа за кожата с флоралните води на Eterika

Виж още..

За какво се използва розовото масло?

Виж още..

Антекс ООД - Вижте още

Антекс ООД

В производствената си база, фирма Антекс разполага със съвременни машини за заваряване на двустранно промазани брезенти, както и висококвалифицирани специалисти с над 15 годишен опит. В базата се произвеждат: TIR брезенти, сенници от плат и брезент, автотапицерии, зимни и летни покривала.
Богомилово, на изхода на Стара Загора, по пътя към Пловдив

Антекс ООД
За нас:

В производствената си база, фирма „Антекс” разполага със съвременни машини за заваряване на двустранно промазани брезенти, както и висококвалифицирани специалисти с над 15 годишен опит.
Антекс ООД
В базата се произвеждат:

  • TIR брезенти
  • сенници от плат и брезент
  • автотапицерии
  • зимни покривала за басейни
  • летни покривала за басейни
  • предпазни дюшеци за зимни писти
  • въздуховоди и др.

Продукти:

ТИР брезенти

Изработените от нас ТИР брезенти се отличават с дълъг живот и качествена изработка. Работим с материали на световно утвърдени производители като “Ferrari”, "Sio-Line", "Satter". А 15-годишният ни опит в тази сфера, технологията за ВЧ залепване гарантират здравината и качеството на изработка.

Автотапицерии

Ако се нуждаете от цялостно обновяване на салона на Вашият автомобил, автобус, микробус и т.н. Ние ще Ви предложим богата цветова гама от висококачесвени дамаски и кожи. Ние Ви гарантираме качествена и стилна изработка с гаранция!

Сенници

Фирмата предлага сенници за функционално и декоративно оформление и засенчване на витрини, входове, прозорци, тераси, за покриване на външни площадки и търг. обекти. Цветовото съчетание е по желание на клиента. За рекламни цели се изпълнява печат на надписи, емблеми и пр. С металниа или алуминиева конструкция с общи конзоли и чупещи изхвърлящи рамене с пружинен натяг.

Шалтета

Шалтета – се изработшат от Белгийски или италиански ПВЦ шинил / с УВ протекция немухлясващ водо-непромокраем /. Цветове по желание на клиента. Дунапрен с дебелина : 4,5,6 см. За рекламни цели се изпълнява печат на : надписи, емблеми и пр.

Антекс ООД Антекс ООД Антекс ООД Антекс ООД

Лодки

Лодки – Фирмата изработва покривала от ПВЦ винил и акрилен плат. Подмяна на интериора с качествени кожи предназначени за лодки на италиаски и немски производители.

Гюруци
Гюруците се изработват от оригинални немски и италиански платове. Ушиват се със специални конци, с което фирмата гарантира по-дългия им живот.

Покривала за самосвали

Антекс 97 ООД използва материали на италианската фирма производител на покривала за самосвали. Ето и малко повече информация за тях:

Mарколин е италиански производител с повече от 40 години опит в предоставянето на решения за всякакъв вид покривала от винилни платове.

Със своите 3 фабрики, които се разпростират на над 10000 кв.м., Марколин произвежда покривала, които да задоволят изискванията, както на бизнес компаниите така и на крайните потребители.

Марколин произвежда и продава качествени покривала за приложения в индустрията и транспорта, както за търговски и така и за битови нужди.

Силно свързан с обновяване и разработване, Марколин прилага висококачествени решения и материали и създава продукти, които са напълно безопасни и надежни.

Качеството, нововъведенията, функциалността и дизайна присъстват във всички продукти на Марколин, като разнообразието на решенията и цялостните системи задоволят нуждите на всеки бизнес или индивидуален клиент.

Дюшеци

Дюшеци – Фирмата е специализирана в изработката на дюшеци за болнични легла от една, две и три секции. Дебелина на дунапрена 10-12 см. Обличат се с кожа или винилов ПВЦ плат.

Ветроопорните пана

Ветроопорните пана са изработени от PVC кристал-прозрачен, окантени с цвят пожелание на клиента. Подходящи са за открити заведения, тераси, беседки. Създават комфорт при вятър и дъжд.

Антекс ООД Антекс ООД Антекс ООД Антекс ООД

Перголи

Перголна конструкция, разработена от Giulio Barbieri S.p.A., подходяща за покриване и разширяване на открити площи до съществуващи сгради. Алуминиева стабилна конструкция, изградена от 1 основен профил и 3 свързващи детайла. Много бърз и лесен монтаж. Задният край на конструкцията се захваща челно към съществуваща фасада или върху самостоятелни колони. Колоните се анкерират в здрава основа с анкерни болтове. Покриването се изпълнява от PVC текстил или поликарбонатни панели. При използване на текстил покривалото може да се изпълни двойно за подобряване на топлоизолацията. Възможна е комбинация и на поликарбонат / текстил. Конструкцията може да се затвори с текстилни пана и/или пана от алуминиеви (или PVC) профили; при това могат да се монтират врати и прозорци. Възможни са много комбинации.

Шатри

Модулна стационарна конструкция за сезонно покриване на външни площадки на търговски обекти, временни експозиции и изложби, паркинги и др. Модели: Q STANDART; Q LUX
Конструкцията е разглобяема, лесна за монтаж и демонтаж. Металните части на конструкцията са с електростатично прахово покритие, със стандартен цвят RAL 9010, но може да се изпълни и в друг цвят. Свьрзващите и дребно габаритни детайли са с галванично цинково покритие. Анкерира се към бетонова настилка или нулев цикъл (фундаменти) с анкерни болтове.
Конструкцията е модулна и позволява изпълнение в ансамбъл. Модел LUX се изработва с допълнителни алуминиеви профили за захващане на странични пана.
Покривалото се изработва от акрилни платове ( UV- protection ) или PVC бризенти, с плътност до 520 г/м2. Цветовото съчетание е по желание на клиента. За рекламни цели се изпълнява печат на надписи, емблеми и пр.

Странични пана ( за модел LUX ): Изработват се в комбинация по желание на клиента от PVC бризенти, акрилни платове, прозрачно PVC фолио тип “КРИСТАЛ”.

www.antex-bg.com:

Мнения за Антекс ООД


The company has no review.

Напиши мнение за Антекс ООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Кои етерични масла са подходящи според типа коса?

Виж още..

Натурална грижа за кожата с флоралните води на Eterika

Виж още..

За какво се използва розовото масло?

Виж още..