Последни новини


Как да пестим до 70% от разходите за топла вода?

Виж още..

Пелетни камини Burnit от A1 Eнерджи

Виж още..

Какво е  Покривно Фолио?

Виж още..

Антекс ООД - Вижте още

Антекс ООД

В производствената си база, фирма Антекс разполага със съвременни машини за заваряване на двустранно промазани брезенти, както и висококвалифицирани специалисти с над 15 годишен опит. В базата се произвеждат: TIR брезенти, сенници от плат и брезент, автотапицерии, зимни и летни покривала.
Богомилово, на изхода на Стара Загора, по пътя към Пловдив

Антекс ООД
За нас:

В производствената си база, фирма „Антекс” разполага със съвременни машини за заваряване на двустранно промазани брезенти, както и висококвалифицирани специалисти с над 15 годишен опит.
Антекс ООД
В базата се произвеждат:

  • TIR брезенти
  • сенници от плат и брезент
  • автотапицерии
  • зимни покривала за басейни
  • летни покривала за басейни
  • предпазни дюшеци за зимни писти
  • въздуховоди и др.

Продукти:

ТИР брезенти

Изработените от нас ТИР брезенти се отличават с дълъг живот и качествена изработка. Работим с материали на световно утвърдени производители като “Ferrari”, "Sio-Line", "Satter". А 15-годишният ни опит в тази сфера, технологията за ВЧ залепване гарантират здравината и качеството на изработка.

Автотапицерии

Ако се нуждаете от цялостно обновяване на салона на Вашият автомобил, автобус, микробус и т.н. Ние ще Ви предложим богата цветова гама от висококачесвени дамаски и кожи. Ние Ви гарантираме качествена и стилна изработка с гаранция!

Сенници

Фирмата предлага сенници за функционално и декоративно оформление и засенчване на витрини, входове, прозорци, тераси, за покриване на външни площадки и търг. обекти. Цветовото съчетание е по желание на клиента. За рекламни цели се изпълнява печат на надписи, емблеми и пр. С металниа или алуминиева конструкция с общи конзоли и чупещи изхвърлящи рамене с пружинен натяг.

Шалтета

Шалтета – се изработшат от Белгийски или италиански ПВЦ шинил / с УВ протекция немухлясващ водо-непромокраем /. Цветове по желание на клиента. Дунапрен с дебелина : 4,5,6 см. За рекламни цели се изпълнява печат на : надписи, емблеми и пр.

Антекс ООД Антекс ООД Антекс ООД Антекс ООД

Лодки

Лодки – Фирмата изработва покривала от ПВЦ винил и акрилен плат. Подмяна на интериора с качествени кожи предназначени за лодки на италиаски и немски производители.

Гюруци
Гюруците се изработват от оригинални немски и италиански платове. Ушиват се със специални конци, с което фирмата гарантира по-дългия им живот.

Покривала за самосвали

Антекс 97 ООД използва материали на италианската фирма производител на покривала за самосвали. Ето и малко повече информация за тях:

Mарколин е италиански производител с повече от 40 години опит в предоставянето на решения за всякакъв вид покривала от винилни платове.

Със своите 3 фабрики, които се разпростират на над 10000 кв.м., Марколин произвежда покривала, които да задоволят изискванията, както на бизнес компаниите така и на крайните потребители.

Марколин произвежда и продава качествени покривала за приложения в индустрията и транспорта, както за търговски и така и за битови нужди.

Силно свързан с обновяване и разработване, Марколин прилага висококачествени решения и материали и създава продукти, които са напълно безопасни и надежни.

Качеството, нововъведенията, функциалността и дизайна присъстват във всички продукти на Марколин, като разнообразието на решенията и цялостните системи задоволят нуждите на всеки бизнес или индивидуален клиент.

Дюшеци

Дюшеци – Фирмата е специализирана в изработката на дюшеци за болнични легла от една, две и три секции. Дебелина на дунапрена 10-12 см. Обличат се с кожа или винилов ПВЦ плат.

Ветроопорните пана

Ветроопорните пана са изработени от PVC кристал-прозрачен, окантени с цвят пожелание на клиента. Подходящи са за открити заведения, тераси, беседки. Създават комфорт при вятър и дъжд.

Антекс ООД Антекс ООД Антекс ООД Антекс ООД

Перголи

Перголна конструкция, разработена от Giulio Barbieri S.p.A., подходяща за покриване и разширяване на открити площи до съществуващи сгради. Алуминиева стабилна конструкция, изградена от 1 основен профил и 3 свързващи детайла. Много бърз и лесен монтаж. Задният край на конструкцията се захваща челно към съществуваща фасада или върху самостоятелни колони. Колоните се анкерират в здрава основа с анкерни болтове. Покриването се изпълнява от PVC текстил или поликарбонатни панели. При използване на текстил покривалото може да се изпълни двойно за подобряване на топлоизолацията. Възможна е комбинация и на поликарбонат / текстил. Конструкцията може да се затвори с текстилни пана и/или пана от алуминиеви (или PVC) профили; при това могат да се монтират врати и прозорци. Възможни са много комбинации.

Шатри

Модулна стационарна конструкция за сезонно покриване на външни площадки на търговски обекти, временни експозиции и изложби, паркинги и др. Модели: Q STANDART; Q LUX
Конструкцията е разглобяема, лесна за монтаж и демонтаж. Металните части на конструкцията са с електростатично прахово покритие, със стандартен цвят RAL 9010, но може да се изпълни и в друг цвят. Свьрзващите и дребно габаритни детайли са с галванично цинково покритие. Анкерира се към бетонова настилка или нулев цикъл (фундаменти) с анкерни болтове.
Конструкцията е модулна и позволява изпълнение в ансамбъл. Модел LUX се изработва с допълнителни алуминиеви профили за захващане на странични пана.
Покривалото се изработва от акрилни платове ( UV- protection ) или PVC бризенти, с плътност до 520 г/м2. Цветовото съчетание е по желание на клиента. За рекламни цели се изпълнява печат на надписи, емблеми и пр.

Странични пана ( за модел LUX ): Изработват се в комбинация по желание на клиента от PVC бризенти, акрилни платове, прозрачно PVC фолио тип “КРИСТАЛ”.

www.antex-bg.com:

Последни новини


Как да пестим до 70% от разходите за топла вода?

Виж още..

Пелетни камини Burnit от A1 Eнерджи

Виж още..

Какво е  Покривно Фолио?

Виж още..