Автосервиз HONDA - Вижте още

Автосервиз HONDA

Фирма ДИКСИ 07 притежава специализиран сервиз за японски и корейски автомобили с опитен и квалифициран персонал. Извършваме ремонти на двигатели на всички марки японски автомобили. Извършваме ремонти на ходова част на Хонда, Тойота и всички марки японски автомобили. Разполага с голяма
София, кв. Захарна фабрика, ул. 3020 N 46

Автосервиз HONDAАвтосервиз HONDAАвтосервиз HONDA
Автосервиз HONDA
специализиран сервиз за японски и корейски автомобили с опитен и квалифициран персонал
          За нас:
Фирма ДИКСИ07 притежава специализиран сервиз за японски и корейски автомобили с опитен и квалифициран персонал в дейността от 10 години и преференциално отношение към клиентите.
Автосервиз HONDA

Разполага с голяма база и широк удобен паркинг. Оборудван е изцяло с високо технологични машини и уреди. Комплекса разполага и с Пункт за Годишни Технически Прегледи (ГТП), изграден по всички изисквания.

Извършва основни ремонти на двигател и ходова част. Компютърна диагностика и смяна на всякакви консумативи. Бързо и качествено обслужване и работа само с оригинални японски авточасти.
          Качествено обслужване
Мисията на фирмата е да предложи индивидуалния подход към всеки клиент и максимална удовлетвореност по всеки възникнал проблем или сервизен казус по подобие на Хонда стила характерен за специализираните сервизи по цял свят.
Автосервиз HONDA

Политиката на фирмата е съобразена единствено и изцяло с удовлетвореността на клиентите и тяхното спокойствие, като им предостявя шест месечна гаранция на извършените ремонти.

По отношение на конкурентния и ценовия пазар се прилага стратегията на последователя. Цените са близки до тези на конкурента, с цел да се избегне разминаването в цените на различните сервизи в ущърб на клиента и същевременно се стреми да запази и увеличи с известен процент своите пазарни позиции.
          Услуги
  • Безплатен оглед на двигател и ходова част
  • Компютърна диагностика
  • Основен ремонт на двигател
  • Частичен и пълен ремонт
  • Ремонт на стартери и алтернатори
  • Ремонт на ходова част
  • Смяна на всякакъв вид консумативи
  • Масла, филтри и ремъци
          Партньори
ТЕХ -КО ООД
Най - големия вносител на части за японски и корейски автомобили с офиси в цялата страна и поддържане на система за онлайн поръчка на части и доставката им на всеки час.

  EВРО 07 ООД
Верига от магазини за авточасти.

БАЛКАНПАРТС АД
Верига от магазини за авточасти.

ДЖАПАНПАРТС
Верига от магазини за авточасти.
          www.dicsi07.business.bg