Последни новини


Правилният избор на сватбен фотограф в 5 стъпки

Виж още..

Как да декорирате мечтания дом: вдъхновение и съвети за декориране

Виж още..

Настоящият срив е подобен на този през 2018 г., твърди Чанпен Джао

Виж още..

Бран Инсект   itemprop=

Бран Инсект

Унищожаване на хлебарки, бълхи, мухи, комари, кърлежи, дървеници, оси, мравки, молци, плъхове, мишки. Премахвана на змии, къртици, съсели и др. Фирма Бран Инсект е регистрирана в Министерството на здравеопазванетo и работи под контрола на РИОКОЗ (ХЕИ).
Унищожаване на хлебарки, бълхи, мухи, комари, кърлежи, дървеници, оси, мравки, молци, плъхове, мишки. Премахвана на змии, къртици, съсели и др. Фирма Бран Инсект е регистрирана в Министерството на здравеопазванетo и работи под контрола на РИОКОЗ (ХЕИ). Извършваме дейността си в градовете София, Пловдив, Варна и Бургас. Всички третирания против вредители (хлебарки, бълхи, кърлежи, дървеници, оси, комари, плъхове, мишки и др.) се извършват с ниско токсични препарати, отговарящи на европейските изисквания за безопасност, безвредни са за хора, дома шни любимци и растения и не причиняват алергични реакции. Изършване еднократни обработки, а също и сключваме абонаментни договори с обекти от всякакъв характер. www.vrediteli.bg

Бран Инсект - отрасли:


Услуги, Дезинфекция, Почистване,

Мнения за Бран Инсект


Относно: Качествените услуги на фирма Бран Инсект

Публикувано от: , на: 2014-11-01 22:56:31
Какво да кажа. Докарахме си дървеници това лято от един хотел и за около 3 месеца викахме две различни фирми които пръскаха по няколко пъти и не свършиха нищо. Накрая се заговорихме с една позната и тя ни спомена за Наемните убийци на вредители и ни даде сайта им www.vrediteli.bg Извикахме ги. Напръскаха три пъти и вече няма и една гадинка вкъщи, а преди това другите фирми само ни будалкаха, че всичко щело да си умре след няколо дена. Евалата на Наемните убийци от vrediteli.bg

Напиши мнение за Бран Инсект


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Правилният избор на сватбен фотограф в 5 стъпки

Виж още..

Как да декорирате мечтания дом: вдъхновение и съвети за декориране

Виж още..

Настоящият срив е подобен на този през 2018 г., твърди Чанпен Джао

Виж още..