Бумеранг 3  itemprop=

Бумеранг 3

Автобуси под наем, лицензиран превоз на деца и пътници за всякакви мероприятия, транспорт в рамките на град Пловдив,транспорт в рамките на страната,превоз на организирани с цел туризъм, спортно или културно мероприятие в страната и чужбина
„ Бумеранг 3 ” ЕООД Фирма „ Бумеранг 3 ” ЕООД е с основен предмет на дейност – извършване на вътрешни и международни автобусни превози на пътници със седалище град Пловдив.Притежава лиценз на Европейската общност за превоз на пътници. Маршрутите, почивките и престоя извършвани от фирма „ Бумеранг 3 ” ЕООД са съобразени с всички изисквания и Държавни нормативни документи. Нашата цел е да задоволим всичките си клиенти чрез перфектно обслужване, грижа за идеалното техническо състояние на автобусите и комфортно пътуване. Благодарение на богатия и дългогодишен опит в сферата на пътническия транспорт Ви гарантираме гъвкавост и висококачествено професионално обслужване, съобразено с вашите нужди и изисквания. Какво предлагаме: автобуси под наем лицензиран превоз на деца и пътници за всякакви мероприятия транспорт в рамките на град Пловдив транспорт в рамките на страната превоз на организирани с цел туризъм, спортно или културно мероприятие в страната и чужбина #slider, #slider img, #slider1, #slider1 img { min-height:235px !important} Фирма „ Бумеранг 3 ” ЕООД разполага с комфортни, категоризирани автобуси. Нашата цел е да създадем атмосфера за удобно и безопасно пътуване, да обновяваме базата си непрестанно и да служим на пътниците. Автобусите минават регулярно през технически прегледи, гарантиращи вашата сигурност и безопасно пътуване. Доброто обслужване от страна на персонала, ще направи пътуването ви с нас приятно и незабравимо.

Мнения за Бумеранг 3


The company has no review.

Напиши мнение за Бумеранг 3


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.