Автобусни превози, превоз на хора с автобус или бус

Областни градове

Пловдив
ДИТАБУС предлага транспорти услуги в Пловдив и страната и логистика от 1994 год. организирайки различни трансфери и пътувания на български и чуждестранни фирми и физически лица в различи браншове - бизнес пътувания, турист - гид, лов, мероприятия по заявка на клиента.

София
Марио 95 е компания с дългогодишен опит в областта на транспортните услуги в София и страната, международния транспорт, спедиция и логистика по суша, вода и въздух, който заедно с изградения личен имидж към фирмите с които работим, гарантират качествено и професионално транспортиране на

Плевен Експрес е транспортна фирма, създадена през 1993г. в гр. Плевен, лицензирана по международните изисквания за превоз на пътници с лиценз № 0146.Основна дейност на фирмата е автобусен транспорт на пътници на територията на страната и в чужбина.

ПЛАДИ ТРАНСПОРТ-ООД е лицензирана фирма, която извършва:
 • специализиран превоз на служители и работници на най-добри цени
 • специализиран превоз на деца и ученици
 • екскурзии по желан маршрут на клиентите

 • София
  Фирма БУМЕРАНГ 74 ЕООД предлага пътнически транспорт на конкурентни цени. Пътнически транспорт в страната с ЛУКСОЗНИ автобуси от 8 + 1 до 20 + 1 места. Услугите ни включват: Бизнес пътувания, групови трансфери от и до летище, специализиран превоз на деца от дома до училище.

  Смолян
  Фирмата осъществява международен транспорт по направление: Русия, Беларус, Финландия, Литва, Латвия. Офисът и се намира в гр. Смолян, на адрес: ул. „Борова гора” № 35. Фирмата разполага със собствен автомобилен парк, собствен автосервиз и паркинг.

  Юритранс ЕООД е транспортна компания със седалище в Девин. Фирмата предлага международен транспорт на различни стоки и товари. Фирмата притежава дългогодишен опит в бранша.

  Разград
  Янакиев Транс е фирма, която извършва автобусен транспорт на туристи в страната и чужбина. Разполага с автобуси и микробуси в отлично техническо състояние. Шофьорите на Янакиев Транс са квалифицирани и разполагат със всички необходими лицензи за извършване на автобусен превод на пътници.

  ИТАЛТРАНС 08 ЕООД се намира в гр.Петрич и е лицензирана транспортна фирма а международен превоз на пътници, създадена от професионален екип с опит в организирането и изпълнението на транспортни услуги в страната и чужбина, ориентирани към различни групи потребители.

  Фирма ЕМЮ ТРАВЕЛ ООД град Плевен предлага лицензиран и луксозен пътнически транспорт от България до Италия и обратно с 16 местни микробуси с ремарке за багаж.Плевен - Неапол, Пескара, Болония, Перуджа, Венеция, Анкона, Пиза, Ливорно, Салерно, Бари, Фоджа,

  Автобусни превози, превоз на хора с автобус или бус


  Автобусния превоз включва транспорта на хора на кратки и далечни разстояния в градска или извън градска среда. Градския транспорт посредством автобусен транспорт остава широко-застъпен в цялата страна, а междуселищните автобусни превози почти единствените конкурентноспособни видове превоз на хора към този момент.

  Извършването на междуградски превози по обществени автобусни линии, се извършват от лицензирани за целта компании и одобрени за това автобуси, спрямо разстоянието и потока от хора. Въпреки високите цени на горивата в днешно време. Автобусния превоз на хора остава предпочитан начин за предвижване между населените места. От части поради липсата на изградена, или достатъчно модернизирана ЖП уредба с модерни влакове, от части заради новоизградените и отремонтирани пътни участъци и автомагистрали. Това съчетано с все по модерните и удобни за пътуване автобуси позволяват комфортното и препочитано за мнозина пътуване в страната и чужбина.


  Автобусен транспорт , Автобусни превози , Пътнически превозвачи , Пътнически превози
  Прочети повече
  Затвори

  Партньори