Автобусни превози, превоз на хора с автобус или бус

Областни градове

София
Марио 95 е компания с дългогодишен опит в областта на транспортните услуги в София и страната, международния транспорт, спедиция и логистика по суша, вода и въздух, който заедно с изградения личен имидж към фирмите с които работим, гарантират качествено и професионално транспортиране на

МВК Травел ЕООД предлага превоз с лицензирани луксозни микробуси и автобуси в България и чужбина. Фирмата работи с екскурзоводи членове на БАЕБ - английски, немски, френски, испански, японски фирмата организира партита, коктеили, рождени дни, семинари, фирмени тържества, сватби.

МАКЕ ТРАНС се занимава с транспортни услуги в София и страната, главно с превоз на пътници. Извършва транспорт на пътници по маршрутна линия София - Годеч. Автобусите по тази линия тръгват от гара "Север" на град София. Фирмата осъществява и превоз на пътници по маршрутна линия София -

Пловдив
ДИТАБУС предлага транспорти услуги в Пловдив и страната и логистика от 1989 год. организирайки различни трансфери и пътувания на български и чуждестранни фирми и физически лица в различи браншове - бизнес пътувания, турист - гид, лов, мероприятия по заявка на клиента.

Фирмата ОВК ЕКСПРЕС ЕООД е разположена на територията на град Мадан, Област Смолян. Води своята икономическа история от 2008 година с правна форма на управление - еднолично дружество с ограничена отговорност. Предмета на дейност, в който компанията се специализира е в направлението на

София
Фирма БУМЕРАНГ 74 ЕООД предлага пътнически транспорт на конкурентни цени. Пътнически транспорт в страната и чужбина с ЛУКСОЗНИ автобуси от 8 + 1 до 20 + 1 места. Услугите ни включват: Бизнес пътувания, групови трансфери от и до летище, специализиран превоз на деца от дома до училище.

ЕТ ”Хепи Тур-Ив.Стефанов” е транспортна фирма, основана през 2004 г. в гр. Стара Загора. Основна дейност на фирмата е автобусен транспорт в страната и чужбина. Фирмата притежава лиценз № 0854 за извършване на международен автобусен превоз на пътници.

Разград
Янакиев Транс е фирма, която извършва автобусен транспорт на туристи в страната и чужбина. Разполага с автобуси и микробуси в отлично техническо състояние. Шофьорите на Янакиев Транс са квалифицирани и разполагат със всички необходими лицензи за извършване на автобусен превод на пътници.

Пловдив
Лицензирана компания TNS - BG EOOD за вътрешен и международен пътнически превоз с лиценз №1042

Свищов
Феникс 2 ООД предлага на своите клиенти автобусни превози. Фирмата е в бизнеса от много дълго време и предлага на хората сигурен и удобен превоз.

Автобусни превози, превоз на хора с автобус или бус

Оценка: 5 - 1 гласа

Автобусния превоз включва транспорта на хора на кратки и далечни разстояния в градска или извън градска среда. Градския транспорт посредством автобусен транспорт остава широко-застъпен в цялата страна, а междуселищните автобусни превози почти единствените конкурентноспособни видове превоз на хора към този момент.

Извършването на междуградски превози по обществени автобусни линии, се извършват от лицензирани за целта компании и одобрени за това автобуси, спрямо разстоянието и потока от хора. Въпреки високите цени на горивата в днешно време. Автобусния превоз на хора остава предпочитан начин за предвижване между населените места. От части поради липсата на изградена, или достатъчно модернизирана ЖП уредба с модерни влакове, от части заради новоизградените и отремонтирани пътни участъци и автомагистрали. Това съчетано с все по модерните и удобни за пътуване автобуси позволяват комфортното и препочитано за мнозина пътуване в страната и чужбина.


Автобусен транспорт , Автобусни превози , Пътнически превозвачи , Пътнически превози
Прочети повече
Затвори