Областни градове

Пловдив
Ние сме екип от млади и усърдно работещи професионални шофьори, които предлагат висококачествени, сигурни и удобни трансферни услуги. Няма значение дали сте бизнес клиент или пътувате с цел почивка, ние ще бъдем там, за да откликнем на Вашите нужди.

Пловдив
ДИТАБУС предлага транспорти услуги в Пловдив и страната и логистика от 1994 год. организирайки различни трансфери и пътувания на български и чуждестранни фирми и физически лица в различи браншове - бизнес пътувания, турист - гид, лов, мероприятия по заявка на клиента.

София
Марио 95 е компания с дългогодишен опит в областта на транспортните услуги в София и страната, международния транспорт, спедиция и логистика по суша, вода и въздух, който заедно с изградения личен имидж към фирмите с които работим, гарантират качествено и професионално транспортиране на

Плевен Експрес е транспортна фирма, създадена през 1993г. в гр. Плевен, лицензирана по международните изисквания за превоз на пътници с лиценз № 0146.Основна дейност на фирмата е автобусен транспорт на пътници на територията на страната и в чужбина.

ПЛАДИ ТРАНСПОРТ-ООД е лицензирана фирма, която извършва:
 • специализиран превоз на служители и работници на най-добри цени
 • специализиран превоз на деца и ученици
 • екскурзии по желан маршрут на клиентите

 • Предлагаме всички услуги свързани с транспорта и логистиката. Морски и сухопътен транспорт, застраховки, складиране и митнически услуги, рент-а-кар, транспорт на автомобили от САЩ и Канада и други!

  София
  Фирма БУМЕРАНГ 74 ЕООД предлага пътнически транспорт на конкурентни цени. Пътнически транспорт в страната с ЛУКСОЗНИ автобуси от 8 + 1 до 20 + 1 места. Услугите ни включват: Бизнес пътувания, групови трансфери от и до летище, специализиран превоз на деца от дома до училище.

  Смолян
  Фирмата осъществява международен транспорт по направление: Русия, Беларус, Финландия, Литва, Латвия. Офисът и се намира в гр. Смолян, на адрес: ул. „Борова гора” № 35. Фирмата разполага със собствен автомобилен парк, собствен автосервиз и паркинг.

  Разград
  Янакиев Транс е фирма, която извършва автобусен транспорт на туристи в страната и чужбина. Разполага с автобуси и микробуси в отлично техническо състояние. Шофьорите на Янакиев Транс са квалифицирани и разполагат със всички необходими лицензи за извършване на автобусен превод на пътници.

  Фирма ЕМЮ ТРАВЕЛ ООД град Плевен предлага лицензиран и луксозен пътнически транспорт от България до Италия и обратно с 16 местни микробуси с ремарке за багаж.Плевен - Неапол, Пескара, Болония, Перуджа, Венеция, Анкона, Пиза, Ливорно, Салерно, Бари, Фоджа,

  Превоз на Пътници


  Превоза на пътници е добре регламентиран и за извършването на такива услуги фирмите трябва да имат съответния лиценз. Превозните средства ползвани за транспорт на пътници трябва да отговарят на специфични нужди в зависимост от вида и времето на пътуване.

  Превоза на пътници може да се разгледа като различни видове от гледна точка на възрастта на пътниците, вида и целта на пътуването, дали става дума за междуселищни автобусни линии или превоз на група хора с цел туризъм или събитие. Често за организирането на събития, като концерти, конференции и други се налага ползването на подобен вид превоз. Превоза на пътници включва и летищни трансфери и транспортиране на гости и туристи от и до летищата в страната.  Прочети повече
  Затвори

  Партньори