Областни градове Опаковки

Варна
Изработка по заявка на клиента,полипропиленови фолиа и пликове с печат и без печат,хартиени пликове за аптеки,хляб,пити,багети,земели,закуски,кетъринг,ядки,с възможност за изработка с прозорец.Подаръчни хартиени чанти за магазини, хартиени чанти с фирмено

Книговезкият цех на фирма Волкохим предлага пълен набор от услуги за: 1. Подвързване с твърда подвързия на всякакъв тип документация, книги, албуми, тефтери, календар-бележници и др. 2. Лепене на готови изделия - кутийки, торбички, пликове и др. 3.

Асеновград
Произвеждаме всички видове опаковки от картон, 2, 3 и 5 пластно велпапе, микро велпапе, бяло, кафяво, с офсетов и флексо печат.

Пазарджик
Производство на опаковки от хартия и картон. Вълнообразен картон.

Пълно рекламно обслужване. Графичен дизайн, предпечат и производство на рекламни материали, опаковки, печатни издания, сувенири и други.

Ние сме фирма специализирана в производство на хартиени торбички. Компанията е основана от специалисти с над 10-годишен опит в сувенирната реклама, за да отговори на нарастващите нужди на българския и европейски пазар за стилни, екологично чисти опаковки.

Транспортни опаковки, работно облекло, шивашки изделия, спално и постелъчно бельо, книжен канап.

Рекомпласт ООД е с предмет на дейност рециклиране на отпадъчен полиетилен и производството на продукти от вторичен полиетилен /LDPE/. Фирмата е част от „Макметал Холдинг” АД, който е водещ в България в областта на рециклирането. Ние предлагаме ГРАНУЛАТ

Карнобат
Производство на двупластно и трипластно велпапе, работна ширина 105 см.

Производство на полимерни опаковки, пликове за автоматично и полуавтоматично пакетиране на хляб и хлебни изделия. Печат и ролонарязване на полипропилен, полиетилен, каст фолио, хартия. Качествена продукция на добра цена!