Д-р Олег Яков е специалист по вътрешни болести и белодробни болести в град Петрич. Доктор Яков е специалист с доказан, дългогодишен медицински опит. Доктор Яков е Началник вътрешно отделение на МБАЛ югозападна болница в гр. Петрич.

Д-р Миглена Радева е пулмолог от Русе, притежаващ нужните квалификации и дългогодишен опит в лечението на заболявания и болестни състояния на белите дробове и дихателната система. Специалистът работи по договор със Здравната каса, като приема пациенти в кабинета си.

Д-р Красимира Динкова е специалист по белодробни болести. Тя практикува в град София, а кабинетът и е на адрес ул. „Св. Георги Софийски” 3. Д-р Красимира Динкова може да Ви бъде полезна при следните медицински заболявания: бронхиална астма, ХОББ, пневмонии, белодробен тромбемболизъм.

Д-р Елена Костадинова Гюзелева e специалист по пневмология и фтизиатрия в МБАЛ Св. Иван Рилски-гр. Дупница.

Д-р Петров завършва Висше медицинско образование през 1973г. в Медицински университет-Варна. Той придобива специалност Педиатрия през 1980г., а през 1998г. – специалност Детска пулмология.

Д-р Добрина Керанкова е лекар специалист по пулмология и фтизиатрия. Тя практикува в град Бургас и приема пациенти в кабинета си на адрес бул.Ст. Стамболов 132. Д-р Добрина Керанкова е завършила в МУ – гр. Варна и има придобити специалности по „Вътрешни болести“ и „Пневмология и