Областни градове Матраци

Варна
Производство на ортопедични латексови матраци и подматрачни рамки

Матраци за спокоен сън!

София
Фирма Бауер е осем години на пазара на матраци в хотелския бранш и разполага със собствена производствена база в София. Матраците Бауер са уникални за България.Те се предлагат в пет различни модела с различна степен на мекота в зависимост от нарязването

Благоевград
ЕТ Владислав Михтарски - Корсика е на пазара от 1994 г. Основната й дейност е производство и дизайн на корпусна мебел . Изпълня

София
DЕCOR CENTER директен вносител на 90 процента от продуктовата си гама на мебелите и подовите настилки - теракот, гранитогрес, фаянс, ламинат, обзавеждане на баня, обзавеждане за кухни и др.

София
Фирмата е с основен предмет на дейност проектиране и производство на мебели за дома и офиса. Работи с висококвалифицирани специалисти и широк контингент от дизайнери, за да задоволим всички изисквания на нашите клиенти.

София
Мебелни салони Perfecta Ви предлагат италиански и сръбски мебели за дома, офиса и хотела. Кухни, трапезарии, мека мебел, спални, холови композиции, детски стаи, антрета и цялостен интериорен дизайн.

Брандс Позишън ООД е екслузивен представител на изделията с марка Дон Алмохадон за България и Румъния. Дон Алмохадон е запазена търговска марка на испанския производител на матраци и възглавници Don Almohadon.

Фирмата е на българския пазар от 9 год. с основна дейност: търговия с матраци, дамаски и прежди. Изградена мрежа в цялата страна

Перник
Дизайн, пректиране, производство, доставка и монтаж на мебели по индивидуален проект. Обзавеждане за дома и офиса. Фирмата предлага и уреди за вграждане. Ние залагаме на качеството и конкурентните цени!