Туристическа агенция "Неврокоп Травел" ви предлага екскурзии и почивки в страната и чужбина. Мисията ни е осигуряване на качествено туристическо обслужване на конкурентни цени! Агенцията притежава Удостоверение за регистрация №: РК-01-6853/04.11.2011г. за туристическа дейност.

Иска Ви се да пътувате до САЩ, Канада, Австралия, Нова Зеландия, Русия, Индия, Китай, изобщо по целия свят, но се нуждаете от виза, самолетен билет или хотел? Обърнете се към нас и ние ще Ви помогнем!

Бургас
Регионален сайт за Банско и Разлог. Полезна информация, новини, хотели и ресторанти и др. Публикуване на безплатни о

"Съншайнтурс" ООД е частен туроператор, основан през 1990г. от двама партньори с дългогодишна практика в сферата на туризма, които често са и гост - лектори в катедра "Туризъм" към СУ "Св. Климент Охридски".

Самолетни билети - ON-LINE за цял свят. Хотелски резервации, Чартърни почивки с самолет и автобус в Анталия, Мармарис, Кушадасъ, Бодрум, Египет, Тунис, Куба, Доминиканска Република.

Семейно хотелче на 7 км. от гр. Кърджали, в района на бунгалата след с. Енчец. Разположено сред прохладна борова гора с изглед към язовир Кърджали. Общ капацитет – 14 места в стаи с 2, 3 легла и 1 апартамент. Цена - 20.00 лв на легло. В стаите самост.

Пловдив
Бизнес пътувания. Организирани и индивидуални почивки в страната и в чужбина.

Кърджали
Организиране на екскурзии в Родопите, беседи в областта на културно-историческия, селския и екотуризма. Посещение на скалния град Перперикон, светилището на Орфей край с. Татул, Пещерата Утроба и всички археологически и природни забележителности на

Стара Загора
"Верея тур" АД гр. Стара Загора е лицензиран хотелиер, ресторантьор и туристически агент, разполага с два хотелски комплекса.Хотел "Верея" - три звезди. Разположение - в центъра на гр. Стара Загора, част е от комплекс "Верея" на 20 мин. от ж. п. гарата и

Велико Търново
ТА Стенли Травъл е създадена през 2000г