Клима – БГ” ЕООД започва дейноста си през 2002 година . Фирмата е специализирана главно в областта на климатичната и отоплителната техника. С много труд, лоялност към партньорите ни и коректно отношение към клиентите ние сме се утвърдили като една от професионално доказаните фирми от

КУЛ КОНСУЛТ ЕООД е дружество с ограничена отговорност. Началото на фирмата e поставено през 2006 г., когато екип от специалисти с дългогод

Енерко България е компания осъществяваща енергоспестяващи проекти опазващи околната среда. Фирмата е специализирана в изграждането на битови и индустриални електрически инсталации, слънчеви енергийни системи, климатични системи и отоплителни инсталации.

Велико Търново
Фирмата е основана през 2005г. Извършва проектиране и изграждане на климатична, вентилационна и отоплителна техника. Специализирана е в отоплителни и климатични инсталации с водоохлаждащи агрегати, VRF - системи, вентилационни системи, климатици на

София
АВТЕЛУС създадена през 1996 година. В сферата на хладилната и климатичната техника работят 8 висококвалифицирани специалиста.

Силистра
Проектиране, доставка и монтаж на отоплителни, слънчеви и климатични системи. Селскостопанска малогабаритна и градинска техника.

Пловдив
АТАРО КЛИМА е основана през 1990 г. Сертифицирана е по ISO 9001. Носител е на златен медал от Международен Технически Панаир 1997. Благодарение на своя богат научен и производствен опит АТАРО КЛИМА е лидер в изграждането на обекти в областта на отоплението, вентилацията и климатизацията.

Савулен Клима ЕООД е фирма специализирана в областта на отплението и климатизацията.Тя е специализирана в доставка, монтаж и ремонт на климатична техника. Продуктите които предлагаме с гарантирано качество, конкурентни пазарни цени и осигурена сервизна поддръжка.

КВТ България“ ЕООД е основана е през 1990 година и основната и дейност е свързана с продажба, монтаж, ремонт, гаранционна и извън гаранционна поддръжка на климатична, вентилационна и отоплителна техника. Компанията е официален дистрибутор на най-известните производители на климатици –

КЛИМА ДИЗАЙН извършва пълен инженеринг по отношение на климатични, вентилационни и отоплителни инсталации. Фирмата е прогресивна и иновативна компания с утвърден авторитет, пазарен лидер в сектора.