Бижута с характер за хора с отношение! TREND: Tripin е онлайн магазин за бижута и аксесоари. При нас ще откриете огромно разнообразие от бижута от медицинска стомана, естествена кожа и други вълнуващи материали.

Пловдив
Фирма Доусън Стил Пловдив е семейна фирма за производство на луксозни кожени чанти. Продуктовата гама включва елегантни мъжки и дамски кожени портмонета, портфейли, кожени модни пътни и бизнес чанти, борсети, разнообразни кожени аксесоари - изделия, изработени от естествена кожа.

Пловдив
ИМИКС е утвърдена марка за бижута, спечелила доверието на своите клиенти. За да отговори на съвременните изисквания и модни тенденции, фирмата обновява своите колекции всеки сезон и винаги предлага най- новите и актуални бижута, които са идеално допълнение към всеки официален тоалет или

Магазин за подаръци и сувенири. При нас ще намерите всичко необходимо за сватба, кръщене, семейни и църковни празници, подаръци и сувенири.

София
Производител на рекламни сувенири и дамски чанти от естествена кожа. Предлагаме и текстилна колекция чанти за предметна реклама. Колекция ДАКС - дамски чанти, отразява текущите тенденции в модата и предлага разнообразие от модели, цветове и материали. Изделията изработваме след лично

Бургас
От няколко години “ЕМ АРТ” произвежда и реализира на едро богат асортимент от МАРТЕНИЦИ. Разработените от нас мартенички са за малки, големи и още по-големи момичета и момчета.

София
Магазин Kiwi Shop предлага на своите клиенти ръчно изработени бижута от разновидни мъниста.

София
Производител на Мартеници, Бижутерия, Аксесоари и Сувенири от естествена кожа.

Габрово
PRINCE - 91 е производител на дамски и мъжки портфейли и аксесоари от естествена кожа.

София
Фабрика АРТ - 93 произвежда колани, портфейли /дамски и мъжки/ и аксесоари от естествена кожа.