Областни градове Кашони

София
Фирмата произвежда хартиени торби за всички видове прахосмукачки, филтри за фритюрници и аспиратори. Основен дистрибутор е на профес

Хасково
Печат на книги, вестници, списания. Изработка на рекламни материали - листовки, календари, плакати, етикети, луксозни хартиени торби, рекламни кутии и др.

Габрово
"Илекс" ООДефирма специализирана в производството на: 1.велпапе -двупластно(двуслойно) велпапе на рула и форматирано двупластно велапе на листи.2.опаковки от велпапе-кашони, кутии, тави, разделителни плотове(слотерни, щанцовани,шити и печатани опаковки).

София
Фирма "Нитек" ЕООД е производител на хартиени торбички за прахосмукачки, филтри за фритюрници и аспиратори, ароматизатори за прахосмукачки и климатици.

Стамболийски
Производство и продажба на: 1. Полумикрокрепирана крафт хартия 2. Натурална крафт хартия 3. Флутинг 4. Хартиени торби

Ние сме фирма специализирана в производство на хартиени торбички. Компанията е основана от специалисти с над 10-годишен опит в сувенирната реклама, за да отговори на нарастващите нужди на българския и европейски пазар за стилни, екологично чисти опаковки.

ЙО ДИЗАЙН е утвърдена на пазара рекламно-издателска къща. Ние имаме за цел, ОБЕДИНЕНО /комплексно/ рекламно обслужване на нашите клиенти.

София
- Организиране на Специални събития - Поддръжка на социални мрежи и блогове - Онлайн Реклама - Промоутъри и хостеси - Проучвания и анализ

Производство на опаковки от велпапе и картон, двупластно велпапе.

Рекламна агенция Big Picture Advertising предлага пълно рекламно обслужване: рекламни стратегии, медия планиране и медия купуване, управление и анал

Партньори