Д-р Николай Стоянов е уролог, който предлага пълна гама диагностични, профилактични и лечебни дейности в областта на урологията. Лекарят е от Кюстендил и притежава богат опит що се отнася да лечението на урологични болести и заболявания свързани с пикочо-половата система и простатата.

Клинично изследване и диагноза на заболяванията на пикочно-половата система Лабораторни и микробиологични изследвания Цистоскопия Поставяне на катетър Мъжки стерилитет и еректилна дисфункция, хопигонадизъм Консервативно лечение Оперативно лечение

Доктор Радослав Гергов е специалист уролог с богат опит в сферата на урологията. Той е член на Българското Урологично Дружество. Д-р РАДОСЛАВ ГЕРГОВ извършва:диагностика и лечение на заболявания на пикочо-половата система, профилактични прегледи на пикочо-половата система.

Уролог Д-р Николай Панев предлага диагностика и лечение на урологични и андрологични заболявания, проблеми с пикочо-половата система, както и на редица болести в областта на урологията. Д-р Николай Панев предлага лечение на цялостната гама урологични проблеми. Лечение на урологични

Д-р Габриела Минова е Детски уролог.Д-р Габриела Минова работа с НЗОК. График : Понеделник 15,00-18,30 ч. на адрес на ул.Ами Буе № 27, МЦ Детско здраве. Петък 15,00-17,00 ч на адрес на ул. Маестро Кънев № 4, УМБАЛСМ Пирогов.

Стара Загора
Уролог Д-р Живко Делииванов е специализиран в заболявания засягащи пикочно - половата система като: бъбреци, пикочен мехур, простатна жлеза и др. В кабинета си Д-р Делииванов извършва следните медицински прегледи и услуги: Хирургично лечение на повърхностни туморни образувания

Амбулаторни прегледи и операции; Отворени урологични операции; Ендоурологични операции (лазер на простатата и лазерно разбиване на камъни);Трансуретрални операции на простатата и пикочния мехур Лапароскопски урологични операции

Проф. Д-р Стоян Чакъров е един от най-добрите уролози в България, началник на Клиниката по урология към УМБАЛ Света Анна в София.

Лечение на мъжки инфертилитет ; Еректилни дисфункции ; Заболявания на бъбреците, пикочните пътища, простатната жлеза и половата система ; Ендоскопски операции. Д-р Симеон Рангелов предлага - Диагностика и лечение на мъжки стерилитет и еректилни смущения, заболявания на бъбреците и др.

Ендоскопска диагностика и лечение на заболявания на отделителната и мъжката полова система. Д-р Панайот Георгиев Панайотов прилага ефективно лечение при наличие на рак на простата, който е доста често срещан при мъжете. Поставя точна диагностика и разполага със съвременна апаратура.