Последни новини


Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..

Различните материали, от които се изработват детските матраци

Виж още..

Повишаване на имунитета: Полезни начини за укрепване на имунната система

Виж още..

Проф. Петър Панчев - Вижте още

Проф. Петър Панчев

Проф. д-р Петър Панчев д.м.н. не случайно е един от изтъкнатите български лекари. Той има висока квалификация, богат опит и множество интереси в сферата на урологията и онкоурологията. В момента работи като уролог и хирург в УМБАЛ Александровска.
София, ул. Св. Георги Софийски 1;УМБАЛ Александровска, ет.1

Проф. Петър Панчев
Проф. д-р Петър Панчев
Проф. д-р Петър Панчев д.м.н. не случайно е един от изтъкнатите български лекари. Той има висока квалификация, богат опит и множество интереси в сферата на урологията и онкоурологията.

За нас:

Проф. Петър Панчев
Той е завършил Медицина, като специалността му е Урология и Онкология.
В момента работи като уролог и хирург в УМБАЛ Александровска като:

  • Ръководител на Катедра по урология
  • Началник на Отделението по онкоурология
Проф. д-р Петър Панчев д.м.н. има мнножество публикации в специализирани медицински издания.

Участва в конференции, симпозиуми и други събития, свързани с дейността на Българско Урологично Дружество.

Непрекъснато повишава своите квалификации, тъй като е отдаден на лекарското призвание и това е най-ефективния начин да е полезен както на своите пациенти, така и на медичината и, в частност, на урологията.

Консултации и Прегледи:

Урология и Онкология - Проф. д-р Петър Панчев д.м.н.

Проф. д-р Петър Панчев д.м.н. предлага на своите пациенти, болни хора от цяла България, следните манипулации и процедури в областта на урологията и онкологията:

Проф. Петър Панчев
Консултации
Консултациите, свързани с урологията и онкологията, имат за цел да помогнат на пациентите на лекаря да се запознаят с симптоматиката на заболяването си, начините за лечение, евентуалните усложнения и т.н.

По този начин хората имат спокойствието и увереността да вземат информирани решения за своето здраве.

Прегледи
Прегледите, извършвани в хирургичния кабинет на Проф. д-р Петър Панчев, се извършват с апаратура, чиито показания са максимално точни.

Това е от изключителна важност за прецизно диагностициране и назначаване на навременно лечение.

Ехографии
Ехографиите са един от съвременните методи за ранно откриване на урологични заболявания като камъни в бъбреците.

Колкото по-рано бъде открита болестта, толкова по-малки са шансовете да се получат усложнения при развитието й, които да попречат на лечението.

Проф. Петър Панчев
Цистоскопии
Цистоскопиите са начините да се изследва вътрешната повърхност на пикочния мехур. Това ендоскопско изследване се извършва чрез уред, наречен цистоскоп и помага при откриването на проблеми като тумори и други ракови образувания и предракови състояния.

Също така, цистоскопията е методиката за диагностициране на конкременти в бъбреците, примеси от кръв или гной в урината, чужди тела и други.

Ендоурология
Ендоурологията е онзи дял от медицината, в който влизат ендоскопските операции (или, както също са известни - безкръвни операции) в областта на урологията.

Проф. Петър Панчев Лапароскопската хирургия прави възстановяването на пациентите по-лесно, а в сферата на урологията се използва за лечение на рак на простатата, бъбрека, пикочния мехур, и др.

Разбиване на конкременти в бъбреците
Проф. д-р Петър Панчев д.м.н. извършва разбиване на всякакви разновидности конкременти в бъбреците - калциева литиаза, уратна литиаза, магнезиево-амониев фосфат (струвити), цистинови конкременти.

При избора на вида лечение на т. нар. камъни, той се съобразява както с размера и вида им, така и с цялостното състояние на пациента.

Проф. Петър Панчев
Хирургични интервенции
Специалистът по онко-урология извършва всички хирургични интервенции в областта, в зависимост от конкретната специфика на случаите, с които се сблъсква в практиката си.

Целия курс на лечение (от диагностицирането до възстановяването) се извършва много внимателно, за да бъдат избегнати усложненията, свързани с болестта.

Отворени урологични операции
Проф. д-р Петър Панчев е сред лекарите в България, притежаващи квалификацията да извършват отворени урологични операции.

Неговото образование и опит му позволяват да извършва всякакви хирургични процедури от този вид - от най-рутинните, до по-сложните високотехнологични видове.

www.prof-panchev.com:

Последни новини


Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..

Различните материали, от които се изработват детските матраци

Виж още..

Повишаване на имунитета: Полезни начини за укрепване на имунната система

Виж още..