Селско Стопанство в населено място Пазарджик

Областни градове Градове Населени мяста ×

Овощният разсадник съществува от 1952 година. През периода 1960-1975 година се създава маточна градина с голямо сортово разнообразие от всички овощни видове, както и вегетативен маточник. Ние предлагаме богато разнообразие от различни сортове овощни дръвчета, тополи и подложки.

Пазарджик
Създадена през 1992 година, ЕТ ИСАВ се превърна във водещата фирма в областта на проектирането и изграждането на машини и съоръжения за зърнопреработващата промишленост и фуражна индустрия. Ние произвеждаме мелнични и фуражни комплекси с цялостно технолог

Овощният разсадник на земеделски производител Стоян Иванов се намира в квартал Ивайло, област Пазарджик. Той е основан през 1998 година н

Пазарджик
Производство, внос, износ и търговия със зърнени х

РАЗСАДНИК ЧЕРВЕНКОВИ е създаден през 1993 год. на площ от 40 дкра. Наследник е на бившия държавен разсадник в град Пазарджик. РАЗСАДНИК ЧЕРВЕНКОВИ издава необходимите документи за кандидатстване по програми на Фонд земеделие, САПАРД и др.

Фирма Булланд Трейд ООД е основана през 2004 год. с основна дейност производство и търговия на декоративни растения.

Пазарджик
Фуражи за селското стопанство

Sunny Flowers - Производство и продажба на цветя.

Член на Българската асоциация по пест контрол.

Производство на тополов размножителен и посадъчен материал с автентични наследствени качества. Производство на вегетативни фиданки от лешник.