Селско Стопанство в населено място Ямбол

Областни градове ×

Производство и търговия с декоративна растителност, озеленяване и поддръжка, търговия с настилки и облицовки от естествен камък. Поливни системи и капково напояване.

Фирмата е доставчик в национален мащаб на висококачествена селскостопанска техника,втора употреба,от водещи световни фирми като John Deere, New Holland, Case, Claas, JCB, Cat и други!

Ямбол
Производство на качествени брашна и животински смес

Фирмата е основна през 1997 година. Основната дейност е свързана с производство и продажба на семена за селскостопански култури. Семената са сертифицирани - ечемик, пшеница, слънчоглед и други.

ЗЕМЕДЕЛСКИ ЦЕНТЪР АГРОСТАРТ - ПРЕДИМСТВА ПО ПЪТЯ КЪМ МОДЕРНОТО ЗЕМЕДЕЛИЕ Фирма "АГРОСТАРТ" ООД е създадена през 2005г и е лицензирана да търгува с продукти за растителна защита,посевен и посадъчен материал .

Ямбол
Сила АД е традиционен производител на селскостопанска и поливна техника. Основно е застъпено производството на сеялки - окопни и зърнени, фуражомелки. От напоителната техника - дизелови помпени агрегати,дъждовални инсталации, лентови инсталации, разпръскв

Ямбол
Фирма БИОСИМ се занимава с производство на: пшеница, ечемик, кориандър, слънчоглед, ръж.

Ямбол
Фуражи за селското стопанство

Отглеждане на лозови, овощни и други трайни насаждения.

Ямбол
Фуражи за селското стопанство