Мебели в населено място Карлово

Областни градове Градове Населени мяста ×

ЕТ Таня-Христо Стоев произвежда сгъваема градинска мебел, маси от бук, кухни и други. Фирмата е със седалище в Карлово, но осигурява транспорт на територията на цялата страна.

Карлово
Фирма Узуна 43 е с дългогодишен опит в търговията с мебели - мека мебел, корпусна мебел, мебели от масивно дърво и полски мебели. За продажба на мебели, маси и столове от масив ние работим с фирми от град Троян.

Карлово
Агенцията е специализирана в посредничество и правни консултации при сделки с недвижими имоти – апартаменти, офиси, промишлени помещения, къщи, вили, парцели. Агенция за Недвижими Имоти Радост 72 предлага коректност,професионализъм,компетентност,и индивидуален подход към всеки клиент.

Производство на мебели от ковано желязо, метални изделия и конструкции, селскостопански инвентар, направа и ремонт на ресори. Люб и Синове ООД предлага асортимент, обогатяван и усъвършенстван вече 23 години. Основната дейност на фирмата е производството на мебели от ковано желязо и метал

Производство на мебели.

Мебели изработени предимно от ЛПДЧ. Предлага най-красивите спални и гардероби с плъзгащи врати.

Карлово
Конструктивна и технологична разработка, производство на моделна екипировка, леене, термична и механична обработка на изделия от цветни и черни метали. Производство и сервиз на пожарни и авариино-спасителни автомобили и противопожарна техника. Производств

Мебели. Обзавеждане и оборудване.

Мебели Нова, Внос и продажба на осветителни тела, Мебели и обзавеждане