Мебели в населено място Плевен

Областни градове Градове ×

Плевен
За твоя цветен дом! е мотото, което "Интекс" ООД изпълва със съдържание. Амбицията, която собствениците са си поставили и осъществуват с изцяло младежкия екип е нестандартната визия на магазина, индивидуалната работа с клиента, компетентни съвети.

Студио Форте - Силвия Жекова предлага цялостно проектиране на мебели и всичко свързано с интериорния дизайн. В нашето студио ще получите професионални консултации за най-подходящите за Вашия дом мебели.

Ние предлагаме избор от пуфове за релакс в различни форми и размери, облечени в памучни и луксозни материи, така че да можете да намерите най-добрия пуф, който да съответства на декора на Вашия дом, офис или хотел. Нашата идентичност е в дизайна, който се смесва с творчески дух и

Плевен
"ДОС" ЕООД е създадена през 2006 г. като наследник на ЕТ "ДОС-93 Стоян Недялков". Основен предмет на дейност на фирмата е сервизна поддръжка и дистрибуция на санитарно битова арматура и санитарен порцелан, производство на "Идеал Стандарт - Видима" АД. Фирмата разполага с 2 магазина

Производство на мебели.

Проектиране, строителство и търговия с мебели.

Плевен
Търговско посредничество с мебели, стоки за домакинството, железария и метални изде

Мебели - тър

Плевен
Мебели - тър

"Екомебел" ООД е производител на мебели за цялостно обзавеждане на дома и офиса, отличаващи се с практичност, стил и модерен дизайн.