Мебели в населено място Плевен

Областни градове Градове ×

Плевен
За твоя цветен дом! е мотото, което "Интекс" ООД изпълва със съдържание. Амбицията, която собствениците са си поставили и осъществуват с изцяло младежкия екип е нестандартната визия на магазина, индивидуалната работа с клиента, компетентни съвети.

Студио Форте - Силвия Жекова предлага цялостно проектиране на мебели и всичко свързано с интериорния дизайн. В нашето студио ще получите професионални консултации за най-подходящите за Вашия дом мебели.

Ние предлагаме избор от пуфове за релакс в различни форми и размери, облечени в памучни и луксозни материи, така че да можете да намерите най-добрия пуф, който да съответства на декора на Вашия дом, офис или хотел. Нашата идентичност е в дизайна, който се смесва с творчески дух и

Плевен
"ДОС" ЕООД е създадена през 2006 г. като наследник на ЕТ "ДОС-93 Стоян Недялков". Основен предмет на дейност на фирмата е сервизна поддръжка и дистрибуция на санитарно битова арматура и санитарен порцелан, производство на "Идеал Стандарт - Видима" АД. Фирмата разполага с 2 магазина

"Екомебел" ООД е производител на мебели за цялостно обзавеждане на дома и офиса, отличаващи се с практичност, стил и модерен дизайн.

изработва: дограма, шкафове, гардероби, маси, пейки, ламперии, закачалки, навеси, остъкления, первази, дюшеме и всичко от дърво по желание на клиента.

Плевен
Производство на мебели от масив, ламинирани плоскости и МДФ - уникални по индивидуални проекти, представени от фирмата или от клиентите.

Мебели от ново поколение. Мека мебел с индивидуален дизайн с голям избор на дамаски и цветови комбинации. в електронния ни магазин можете да намерите голямо разнообразие на столове както трапезни така и за офис.

Плевен
Фирма КАРАБУЛЕВ ООД е създадена през 1995 г. и с бързи темпове заема важни водещи позиции на българския мебелен пазар.Фирамата се развива и специализира в проектиране, изработка и монтаж в две основни насоки - корпусна мебел и дограма.

Вносител на мебели за цялостно обзавеждане от Италия - Natuzzi, Tonin casa, SPAR Group, и детски мебели от Турция - Cilek. Mагазини: Natuzzi Center Sofia София бул"Дондуков" 57 тел 02 986 31 52 e-mail: mertd@optisprint.net Cilek Sofia Showroom: Специализи