Мебели в населено място Пловдив

Областни градове Градове Населени мяста ×

Пловдив
Матраци "ТЕД" е най-продаваната марка матраци на българския пазар. "ЗАЩОТО СА УДОБНИ" е основно рекламно послание на компанията, което изразява нашия стремеж да предлагаме висококачествен продукт и постоянно да усъвършенстваме неговите характеристики.

Пловдив
Производство на масиви, дърворезба, орнаменти.

Пловдив
Търговско посредничество с мебели, стоки за домакинството, железария и метални изде

Пловдив
Търговия с мебелни плочи, кухненски плотове, кантове и други материали за мебелното производство. Разкрояване и кантиране на праволинейни и криволинейни детайли за мебели.

Производство на мивки за баня от Полимермрамор и търговия с мебели за баня от PVC.

Проектиране, производство и монтаж на мебели за дома и офиса. Проект и разкрой и за колеги.

Пловдив
Мебели - тър

Водещ производител и търговия на обзавеждане за офиси, кухни, детски стаи, спални, дневни, антрета, хотели, коктейл-барове, нощни клубове, летни и зимни градини, здравни заведения. Изпълнение по индивидуален проект!

Пловдив
Консултации, проектиране и монтаж на автоматизирани поливни системи, капково напояване, помпи, хидрофори, ВиК инсталации.

Производство на вити мебели и мебелни аксесоари от масивна дървесина. Интериорни решения и обзавеждане на хотели, жилища, офиси, заведения. Предлага цялостно проектиране и изпълнение на комплексно обзавеждане. Индивидуални проекти за уникален вътрешен д