Областни градове Градове ×

Tърговия с фитинги и тръби за водопреносни системи и канализация - фасонни части, тръби от полиетилен, компресионни фитинги за бърза механична връзка за полиетиленови тръби.Фланци, спирателна апаратура, противопожарно оборудване, смукатели, месингова и поцинкована арматура.

Пловдив
Техномикс ООД е Българска компания създадена през 1998г. Фирмата притежава собствено търговско място и склад разположени в град Пловдив, с вече изградена търговска мрежа в цялата страна. Техномикс предлага директен внос и търговия с машинни елементи, индустриални пластмаси, поликарбонат

Пловдив
Rodimex е търговска компания, която успя да завоюва значим дял на пазара на интериорни и фасадни бои, универсални водоразредими бои, лазурни и PU лакове, PVC и ALU строителни профили, акрилни и силиконови бои, мрежи от фибростъкло за топлоизолации, тапети, мазилки и др.

Фирма Международен Алуминиев и PVC Център ЕООД е създадена през 2007 г. Предлага качествени профили и аксесоари за парапети и PVC аксесоари. Фирмата се развива динамично и постоянно, разширявайки предлаганите услуги.

Пловдив
САМОЛА ООД - ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ ЗА БЪЛГАРИЯ НА "VERTEX'' a.s. - ЧЕХИЯ АРМИРАЩИ РАБИЦОВИ МРЕЖИ ОТ ФИБРОСТЪКЛО Мрежите от фибростъкло са произведени от стъклена прежда с дебелина на влакното 9, 13, 16 и 17 микрона. За производството им

Пловдив
Производител на спортни мрежи за футбол, хандбал, тенис, баскетбол, волейбол и др. Предпазни мрежи за спортни игрища, зали, прозорци и др. Всякакви въжени мрежи по поръчка.

Изработка на всички видове спортни мрежи. Мрежи за футболни врати, предпазни мрежи за футболни и минифутбол игрища и зали, хандбал, волейбол, тенис, предпазни за физкултурни салони и спортни зали и др. Мрежи за детски игрални площадки. Предпазни мрежи за

Пловдив
Дейността на фирмата е ориентирана към производство на метални изделия, инструментална екипировка основно за отраслите на химическата /парфюмерия и козметика / и хранително вкусовата промишленост. Фирмата разполага със собствена производствена база. Средно с персонал до 10 човека.

Партньори