Оптика, Електроника в населено място Русе

Областни градове ×

Фирмата се занимава с: проектиране и инженеринг на системи за автоматично управление на технологични процеси. Внос и търговия със средства за автоматизация и регулируеми електрозадвижвания. Сервиз на промишлена електроника.

"АСОП - Щит" ЕООД е специализирана в областта на охранителната дейност, която се осъществява в съответствие с изискванията на Закона за частната охранителна дейност: охрана на имущество на физически или юридически лица. Фирмата извършва проектиране, изграждане, обслужване и търговска

Русе
Фирма ЕЛТРОНИК ООД извършва цялостната поддръжка на електронната техника и управляващите устройства на машините и съоръженията във фирма Видима АД - гр. Севлиево.

Русе
Алармени системи.

Русе
СЕТ АД Русе се утвърди като един от големите производители на печатни платки в Европа. С повече от 1 милион лева инвестиции само през тази година, повишаване на капацитета с над 30 % и 450 служители в Русе се произвежда електроника за високите технологии.

ЕЛЕКС ГРУП - ХОЛДИНГ ООД е създадена през 1991 година. Започва своята търговска дейност с продажба на маркиращи клещи, етикети, резервни части за кари и сервизна дейност. Днес, Елекс Груп - Холдинг, чрез своите търговски дружества е достоен партньор на х

Русе
Охранителни и сигнални системи и съоръжения

Производство на управляваща електроника за LED спрециализирана за интериорно, екстериорно, клубно и рекламно приложение. USB-DMX,LED технологии. Директен вносител на светодиоди от Китай, Тайван, Япония, Южна Корея.

Магазин за битова електроника и електротехника, електронни елементи.

Производство и пласмент на печатни платки за електрониката и машиностроенето, електронно-механични изделия.

Оптика, Електроника в населено място Русе


Прочети повече
Затвори