Доставка на касови апарати.

Производство на устройства за защита при токови удари и мълнии. За компютри, факсове, телефони, телевизори, аудиовидео, за професионална, офис и домашна електронна техника

Аудио-визуална и електронна техника

Продажба и сервиз на таксиметрови апарати с фиксална памет.

Осветление, ел. ключове, ел. контакти, ел. отопление, ел. материали и ел. консумативи

Аудио-визуална и електронна техника

Vikiwat предлага широка гама специфични електроника, електронни компоненти, средства за автоматика, продукти и апарати. Във фирмения ни сайт има възможност и за онлайн поръчки. Ако искате да се свържете с нас, може да го направите и на адрес: ул. Мостова 3, 4000 Пловдив, България.

Проектиране и производство на микропроцесорни системи и устройства, светофари

поддържане и ремонт на канцеларска, счетоводна и електронноизчислителна техника

Пловдив
Оптиката предлага: Богат асортимент от маркови слънчеви и диоптрични рамки за очила. Пълна гама стъкла, контакти и цветни лещи и аксесоари за тях. Големи отстъпки и кратки срокове на изпълнение. Прецизността на изработката е гарантираната от

Изработване на медицинска апаратура и промишлена електроника.

Оптика Grand Vision е създадена през 1991г. от Йорданка и Наско Динчеви, които имат над 20-годишен опит в очната оптика и са уважавани специалисти в областта. През 2004г. те откриват своята втора оптика.

поддържане и ремонт на канцеларска, счетоводна и електронноизчислителна техника

Пловдив
Фирма “Сиопси” е основана през 1991 година и още с откриването на първия си магазин се стреми да наложи нов професионализъм на българския пазар: високо ниво на обслужване на клиента и качествена изработка на очила високо качествени продукти

Ви-Рус Интернешънъл е частно формирование създадено през 2000г. на базата на съществуващото от 1992 година “Биоприборостроене АД - специализирано предприятие в разработване и производство на печатни платки и изделия в областта на биоприборостроенето.

Електронноизчислителна техника

Ние сме един от най-големите вносители и производители на сателитна техника в България. Нашите продукти се продават в много страни от источна Европа. Също така сме специализирани в изграждането на хотелски кабелни мрежи и предлагаме цялостни решения в областа на интеркативната телевизия.

поддържане и ремонт на канцеларска, счетоводна и електронноизчислителна техника

Разработка, производство, монтаж, преоборудване и доставка в областта на специалната, съобщителната, индустриална и битова електроника.

За BUSINESS.bg


Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?