Информационни Технологии в населено място Русе

Областни градове ×

JAR Computers e сред утвърдените компютърни фирми на Българския пазар. Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, разработка и продажба на приложен софтуер, предлага цялостни решения в областта на:

Асемблиране на компютърни системи по желание на клиента

Русе
Фирмата поддържа специализиран моден портал с полезна и интересна информация за българската мода - новини, тенденции, фирми производители и търговци, предстоящи изложения и др.

Русе
Проектиране и реализиране на информационни системи. Анализ на информационни системи. Диагностициране на информационни системи. Консултации по информационни системи. Миграции на информационни системи. Системно и мрежово администриране. Microsoft

Изработка на сайтове, професионален уеб дизайн и изграждане на уеб сайт и интернет решения, Русе. Комплексно обслужване, регистр

Консултации в областта на компютърните технологии.

Мобилни телефони - продажба и сервиз

Телекомуникационна техника - производство, търговия и монтаж

Търговия с компютърни системи, мрежи, периферия, аксесоари, консумативи офис-техника. Проектиране и изграждане на локални мрежи с елементи на СКС и системи за видеонаблюдение базирани на IP /WEB/ технология.

Информационни Технологии в населено място Русе
Прочети повече
Затвори