Информационни Технологии в населено място Благоевград

Областни градове ×

Произвеждаме едностранни и двустранни печатни платки

Благоевград
Търговия с мобилни и настолни компютри и компютърни модули(дънни платки, видеокарти, памети, ТВ тунери, записващи устройства и др.) и периферни устройства (принтери, многофункционални устройства, факсове, скенери и др.), както и с консумативи за тях

Благоевград
Фирма "Юджийн" ООД е основен представител на KONTRAX за Благоевград. Бизнес с медицински софтуер, офис оборудване, офис обзавеждане и сервиз. Копирни услуги, набор и печат, подвързване. Юджийн ООД се занимава и с преводи и легализация на документи на всички езици.

Благоевград
Продажба и сервиз на компютри и компютърни системи, изграждане и поддръжка на локални мрежи.

Благоевград
Компютърен софтуер, инсталация, компютърни мрежи и консумантиви.

Интернет доставчици

Благоевград
Услуги в сферата на ИТ. Фирма КОНЕТ ООД е компания, създадена за работа по изграждане на кабелни телевизионни мрежи и услуги, предоставяне на комплексни услуги в областта на комуникациите и разработка на нестандартна компютърна и комуникационна апаратура за контрол и управление.

Компютри - продажба

Благоевград
Услуги в сферата на ИТ. Изгражда системи за управление и контрол на информацията в хотелски комплекси, ресторанти, магазини, складове и други търговски обекти, системи за събиране, класифициране и обработка на търговска информация.

Благоевград
Компютри - поддръжка и ремонт

Информационни Технологии в населено място Благоевград
Прочети повече
Затвори