Информационни Технологии в населено място Бургас

Областни градове ×

ЛИК Технологии предлага изграждане, ремонт и поддръжка на всички нисковолтови и слаботокови инсталации - пожароизвестяване, пожарогасене,видеонаблюдение, изграждане на интернет мрежи, телефонни централи, TV, озвучаване, домофонни инсталации, контрол на достъпа и СОТ.

Елком БС ЕООД предлага: Проектиране и изграждане на видео наблюдение, Контрол на достъпа, Търговски системи, Сервиз на компютри и офис техника, Продажба на касови апарати, Подръжка на софтуер и хардуер

ММ Консулт ЕООД е еднолично дружество с ограничена отговорност, с основен предмет на дейност: извършване на независим финансов одит и предоставяне на специализирани счетоводни и консултантски услуги. Персонала на фирмата се състои от екип висококвалифицирани специалисти.

Бургас
Електрообзавеждане на жилищни и промишлени сгради. Доставка, монтаж, програмиране на PLC и честотни управления за промишлени нужди. Електроинженеринг. Видеонаблюдение и сигнално охранителна техника. Контрол на достъпа. Обзавеждане на конферентни зали, 3D кина, офис техника.

Фирма ТЕЛ САТ ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД се занимава с: Телекомуникационна дейност, Телекомуникационни мрежи и интернет мрежи, Цялостно строителство на сгради и строителни съоръжения, Жилищно строителство, Промишлено строителство, Строителни материали, Ремонти

Разработване и внедряване на софтуерни продукти в търговската сфера. Програмите, които предлагаме са изцяло на български език и напълно съобразени с принципите на работа и спецификацията на контрол и отчетност.

Бургас
Асемблиране и продажба на компютри; Изграждане на СКС; Изграждане на видеонаблюдение; Сервизно обслужване и абонаментна поддръжка; Доставка, монтаж и сервиз на телефонни централи; Уеб дизайн; Интернет маркетинг стратегии и решения.

Диогени Телеком – ООД, гр. Бургас е основано през 1996г. с основен предмет на дейност: инженерингови услуги в областта на телекомуникациите, в частност телефонни централи и офис техника.

Проектиране изграждане и поддръжка на компютърни системи и мрежи. Оторизиран сервиз на Hewlett Pacard. Интернет доставчик.

Предмет на дейност на фирма САТ ПЛЮС ЕООД е: - Проектиране и изграждане на сателитни системи. DVB - Digital video broadcasting; - Моторизирани сателитни системи за цифрова телевизия HDTV и SD;

Информационни Технологии в населено място Бургас
Прочети повече
Затвори