Битова Техника в населено място Стара Загора

Областни градове Градове ×

Магазин Млад Техник е основан през 1991 година. Нашата дейност e свързана с търговия на едро и дребно на електроника, електронни компоненти и аксесоари. Ние разполагаме с над 20 000 артикула, които включват богато разнообразие от електронни елементи,електроматериали,кабели и проводници.

Стара Загора
УНИТЕРМ е българо-немска фирма, създадена през 2006г. с цел внедряване на най-новите перспективни технически постижения в областта на отоплителната и охлаждаща техника и технология в областта на сградния фонд. Тази цел е в унисон с глобалните и местни интереси за ефективно използване на

Стара Загора
Фирмата извършва маркетинг, консултантски услуги, проучване и проектиране, изпълнение, пуск и наладка на вентилационни и климатични инсталации и съпътвуващите ги ЕЛ, КИП и А окомплектовка.

Монтаж и сервиз на климатични инсталации.

Стара Загора
Климатична техника - търговия, монтаж и сервиз.

Стара Загора
Фирма България Клима ЕООД е на пазара от 15 години. Вносител за България на оригиналните инверторни японски климатици CHOFU SERENO. Основн

Производител на електрически домакински уреди.

Производство на телевизори, DVD плейъри.

Електротехника

Стара Загора
Точна Везна” ЕООД разполага с добре оборудвана сервизна базаи търговски обект с основна цел продажба и сервиз на теглоизмервателни уреди и фискални системи.

Битова Техника в населено място Стара Загора


Прочети повече
Затвори