Битова Техника в населено място Стара Загора

Областни градове Градове ×

Магазин Млад Техник е основан през 1991 година. Нашата дейност e свързана с търговия на едро и дребно на електроника, електронни компоненти и аксесоари. Ние разполагаме с над 20 000 артикула, които включват богато разнообразие от електронни елементи,електроматериали,кабели и проводници.

Стара Загора
УНИТЕРМ е българо-немска фирма, създадена през 2006г. с цел внедряване на най-новите перспективни технически постижения в областта на отоплителната и охлаждаща техника и технология в областта на сградния фонд. Тази цел е в унисон с глобалните и местни интереси за ефективно използване на

Монтаж и сервиз на климатични инсталации.

Стара Загора
Климатична техника - търговия, монтаж и сервиз.

Стара Загора
Фирма България Клима ЕООД е на пазара от 15 години. Вносител за България на оригиналните инверторни японски климатици CHOFU SERENO. Основн

Стара Загора
Фирмата извършва маркетинг, консултантски услуги, проучване и проектиране, изпълнение, пуск и наладка на вентилационни и климатични инсталации и съпътвуващите ги ЕЛ, КИП и А окомплектовка.

Производител на електрически домакински уреди.

Производство на телевизори, DVD плейъри.

Електротехника

Стара Загора
Точна Везна” ЕООД разполага с добре оборудвана сервизна базаи търговски обект с основна цел продажба и сервиз на теглоизмервателни уреди и фискални системи.

Битова Техника в населено място Стара Загора


Прочети повече
Затвори