Текстил, Облекло в населено място Шумен

Областни градове ×

ET МАККОНИ - 60 - ИБ произвежда и продава Чипровски и Котленски килими. Уникалните Чипровски и Котелски килими, известни по цял свят, се завръщат и в нашите домове - по-модерни, по-съвременни и същевременно традиционни и автентични.

Шумен
Фирма ЕТ МОБИ предлага на своите клиенти функционални военни облекла и обувки, палатки, брезенти, маскировъчни мрежи, войсково и SURVIVAL снаряжение , оръжия и екипировка, и много други уникални стоки.

ЕТ "Хинев Спорт" произвежда луксозно спално бельо и бродерия.

Елит Колекшън Попов и Сие ООД е фирма за мъжка

Шумен
РВЦ ООД е производител на работно облекло, работни обувки и лични предпазни средства, инженеринг в областа на противопожарната безопасност - продажба и сервиз на пожарогасители.

Изработка на дамско облекло по модели на клиента - дизайнерски тоалети, къси серии. Изработка на детско облекло.

Шумен
Производство и търговия с дамска конфекция.

Шумен
Производство на модни трикотажни изделия. Изработка на бродерия. Текстилен ситопечат.

Шумен
Фирма ДаунМ е шуменска фирма за производство и търговия с кожени облекла от висококачествени лицеви кожи, както и от кожи с косъм от пони, норка, вълк, лисица и заек. Моделите се разработват сезонно с оглед на световните модни тенденции.

Шумен
ВЕДИКА ООД е с предмет на дейност - производство и търговия с работно облекло. Използваме платове, които са 100%П (материята е допълнително обработена против свиване) и 67/33 П/ПЕ. Фирмата ни работи по поръчка и модел на клиента!