Автомобили, Авточасти в населено място Пазарджик

Областни градове Градове ×

Славянка ауто ООД предлага авточасти за всички марки автомобили. Фирмата предлага на своите клиенти богата гама оригинални авточасти с гаранция на достъпни цени.

Предлага голямо разнообразие от употребявани авточасти за всички масово използвани марки леки и лекотоварни автомобили – внос от Италия. Тук ще намерите над 50 автомобила за части, както и отделни агрегати в много добро състояние. ИЗКУПУВАМЕ И ПОВРЕДЕНИ АВТОМОБИЛИ!

Автокомплекс Авто лукс предлага пълна гама автосервизно обслужване на всички видове автомобили. Диагностика и ремонт на бензинови и дизелови двигатели. Ремонт по ходовата част, окачването, електросистемата и др.

Пазарджик
Фирма Булхит ЕООД е създадена през 1996г. с основна дейност дистрибуция и продажба на всички видове оловно-кисели акумулаторни произвеждани от Монбат АД. Ние разполагаме със собствени търговски обекти в Пловдив и Пазарджик и складова база в Пазарджик. Изградили сме дистрибуторска мрежа и

Пазарджик
ЕТ Георги Дойчев е фирма за търговия с резервни части за товарни автомобили IFA W-50, УАЗ, ГАЗ, КАМАЗ и др.КАРЕТА автомобилни и машинни, над 100 вида и различни TIR аксесоари.

Пазарджик
 АВТОМИР  ЕООД е приемник на ЕТ  МИР  която е създадена 1995г. в гр. Пазарджик и е първата в региона занимаваща се с внос на автомобили и авточасти втора употреба от Германия където разполага със собствена база за складирането и разкомплектоването на автомобилите.

Пазарджик
магазин за авточасти

автосервиз и магазин за авточасти

Пазарджик
Автосервизи, Авточасти и Аксесоари

Автомобили, Авточасти в населено място Пазарджик


Прочети повече
Затвори