Автомобили, Авточасти в населено място Плевен

Областни градове ×

Автосервиз Генчо извършва ремонт на бензинови и дизелови автомобили: смяна на ремъци, смяна на масла и филтри, ремонт на ходова част, ремонт на двигатели, диагностика, смяна на турбокомпресори, ремонт на спирачна система, ремонт на електрическа инсталация на автомобил.

Магазин за батерии и акумулатори в Плевен. Услугите които извършваме са: монтаж на акумулатори, проверка на зарядната система на автомобила, проверка за утечка на ток, проверка на акумулатор, доливане на дестилиран вода,заверка на гаранционна карта на акумулатор,зареждане на акумулатори.

Плевен
Фирмата е сертифицирана по регламент № 842/2006 на ЕО.Сервизът на фирмата се намира в гр. Плевен, Западна индустриална зона. Екипът е с дългогодишен професионален опит, което спомага за бързо откриване на проблема и ефективното му отстраняване.

Плевен
Италбулком ООД е фирма занимаваща се с внос и търговия на едро и дребно на пълната гама авточасти с гарантирано качество за всички марки западноевропейски автомобили от утвърдени производители. Фирмата е оторизиран вносител на пълнта гама моторни масла с марките - "SELENIA", "SYNTIUM"

ИЛИЕВ И СИЕ СД е оторизиран сервиз от СофКо АД – вносител и представител за България на автобуси с марката ISUZU. Автосервизът извършва гаранционно и извънгаранционно обслужване на автобуси , IVECO OTOYOL, HYUNDAI, ISUZU. За тези марки автобуси ИЛИЕВ И СИЕ СД разполага със складова

Основанa през 1996г. „Ултраекс-авто” ЕООД е семейна фирма специализирана в търговията с резервни части за стартери и генератори. Широкия асортимент от продукти с гарантирано качество на достъпни цени съчетано с бърза доставка и високо ниво на обслужване.

Плевен
При нас ще намерите всичко за вашият автомобил: автоаксесоари, тунинг, авточасти, мотоаксесоари. Както оригинални така и алтернативни. Tuning-BG.net предлага тунинг артикули: фланци, спойлери, брони, хром-аксесоари, спортни волани, сп. педали, стопове, фарове, ветробрани, тасове, масла,

През 1997год. пренасочва дейността си в сферата на диагностиката и ремонта на електрониката в автомобила, през тази година се създава и Автосервиз Мотортест, като за целта се наемат помещения в Техникума по транспорт гр. Плевен.

Плевен
Фирма М И С 2006 предлага следните услуги:- Ремонт на автомобили, Ремонт на двигатели, Ремонт на ходова част,Автотенекеджийски услуги,Автобояджийски услуги.Работим бързо,качествено и коректно на достъпни цени съобразени с условията в България към момента

ВЕЛОЦЕНТЪР - 1 Предлага богат избор на велосипеди Крос, Балкан, Пасат, Спринт за всички възрасти. Промоционални модели на супер цени. Резервни части, гуми и аксесоари. Спортни стоки - Ролери