Хотели в населено място Смолян

Областни градове Градове Населени мяста ×

Семеен хотел Невяста се намира в Смолян. Построен е в родопски съвременен стил, съхраняващ гостоприемството на родопчанина. Разположен е на 1500 м надморска височина – чудесен климат за любителите на чистия въздух и планинското спокойствие през всеки сезон на годината.

Хотел-ресторант Родона се намира в курортно селище Хайдушки поляни в Родопите, в Близост до гр.Смолян и гр.Чепеларе, на 130 км южно от гр.Пловдив и на 230 км от гр. София. Хотелът разполага с 3 апартамента,3 мезонета, 5 двойни стаи, 1 единична стая и допълнителни легла, като общият

Ние от Пампорово Холидей можем да организираме вашата семейна почивка, бизнес пътуване, семинар, конференция, тимбилдинг, детски лагери и други.

Спа хотел Дикас - В Планината на Орфей Ви очаква SPA Хотел Дикас***, където ще намерите покой и наслада, ще се любувате на чист планински въздух и божествена природа. Хотелът се намира в новия център на град Смолян, на 15 км от к.к. Пампорово.

Еко хотел МАКРЕЛОВ разполага с голям охраняем Паркинг с Aвтомивка, Конферентна зала с 50 места, високоскоростен Интернет(WiFi & LAN) и озвучаване – подходяща за провеждане на семинари, бизнес срещи, тийм билдинг програми и частни мероприяти

Разполага с 3 двойни стаи (зелена стая, оранжева стая, бяла стая) и 3 апартамента (червен апартамент, син апартамент, розов апартамент), като всеки апартамент и всяка стая предлага уникалана, артистична и авторска концепция, изразена в различно, цветово

Ако искате да прекарате незабравим уикенд с приятели или колеги, почивка в планината, да релаксирате с неустоимо планинско приключение в Родопи - Семеен хотел "Спас и Мони" е точното място. Намира се в с. Буйново района на Триград - Ягодина. Каним Ви да се позабавлявате.

Смолян
Туристически агенции и туроператори

Хотелски комплекс „Смолян“ се намира в центъра на град Смолян, разположен в Средните Родопи на около 1000 м. надморска височина.

Хотел – механа „ Орфееви скали ” се намира на самите Смолянски езера, на 7 км. от гр.Смолян и съвсем близо до ски – лифт, водещ до вр.Снежанка. Хотелската част е с леглова база за 13 човека, а Вие можете да бъдете напълно спокойни за своя автомобил,който ще бъде паркиран точно до Хотела.