Хотели в населено място Стара Загора

Областни градове Градове ×

Дари Тур е туристическа агенция с лиценз за туроператор и туристически агент РКК - 01-05946, с насоченост към групови и индивидуални пътувания. Нашата основна цел е да бъдем максимално полезни на Вас, на Вашата компания, служители и семейство.

Стара Загора
„Лион турс” ООД е лицензиран туроператор с удостоверения за регистрация номер – 05676. На туристическия пазар е от 1999 год. Работим както с организирани така и с индивидуални туристи. Извършваме резервации както в страната така и в чужбина, чартърни и автобусни екскурзии, Travel

Стара Загора
Хотелски комплекс "Армира" носи името на древноримската вила "Армира", построена по времето на император Адриан (117 г. - 138 г.), в близост до град Ивайловград. Богато декорирана с мозайки, мраморни пластики и облицовка, днес красотата й оживява в съвременен комплекс с особен дух

Стара Загора
РАДИАНСТУР ООД е с основна дейност строително предприемачество.Дружеството предлага най-добро качество в строителството на имоти при конкурентно ниски цени.Фирмата предлага изключително добра възможност за отдих на море и планина в страната.

Стара Загора
Производство и продажба на пьтни и офис стенни карти. - Атлас на София, Пловдив, Варна. - Пьтен атлас на Бьлгария. - Карти на областните градове. - Туристически карти- Витоша, Рила, Пирин, Родопите, Черноморието. - Карта на Европа. - Карта на света.

Стара Загора
Ако искате да се потопите в старинна българска обстановка, да посетите интересни забежителности на гр. Казанлък, хотел "Терес" с радост ще ви помогне. На ваше разположение са десет стаи изпълнени в старинен български стил и един луксозен апартамент.

Стара Загора
SPA хотел „Извор” разполага с 12 стаи, 4 апартамента и 2 студиа. Всички стаи са с тераси, самостоятелен санитарен възел, с душ или вана, сешоар, локално отопление. Меката мебел, телевизорът, аудио озвучаването, мини-бара, телефонът и сейфът присъстват

Хотелът разполага общо с 16 стаи и апартаменти уникални по форма, от които 4 единични, 7 двойни, 1 студио, 3 апартамента, 1 VIP апартамент. В седем стаи баните са обзаведени с вана, а VIP апартаментът - с джакузи.

Хотелски Комплекс "Сити" разполага със 105 напълно оборудвани апартаменти студиа и двойни стаи, четири конферентни зали с капацитет съответно 150, 68, 24 и 12 места, изискан ресторант предлагащ интересни ястия от средиземноморската кухня, комфортен лоби бар, сауна и джакузи.

Стаите на хотел Форум са просторни и слънчеви, обзаведени с всички удобства на една съвременна стая в бизнес - хотел