Хотели в населено място Шумен

Областни градове Градове ×

Добре дошли в нашия семеен хотел „Миналият век”. Тук е перфектното място за бизнес клиенти и гости пътуващи за удоволствие и отдих. Уникалния интериор на нашия ресторант ще направи Вaшата среща с приятели, бизнес-вечеря, семейно тържество, едно незабравимо изживяване, съчетани с духа и

Къщата е изградена в стар стил, раздвижена архитектура на два етажа. На първият етаж има една спалня,трапезария – тип механа за 25 души, оборудвана с камина, кабелна ТV и система за домашно кино. Разполага с напълно оборудвана съвременна кухня и отделен санитарен възел.

Хотел Европа, Шумен се намира в близост до магазин Лидъл, както и до центъра на града. Вашата почивка в Шумен ще бъде неповторима, ако се потопите в уюта и гостоприемството на Хотел Европа - град Шумен.

Хотелски комплекс Акцион Център разполага с хотелска част, кафе-бар, фризьорски салон, козметичен и масажен център, салон за маникюр и педикюр, магазини за облекло, чанти, аксесоари, обувки, магазин за компютри.

Шумен
Хотел Зоти е разположен в идеалния център на гр. Шумен и съчетава примамливото спокойствие на малката градска улица с необходимата за деловия човек близост до административната и търговска част на града. В непосредствена близост до хотела се намират сградите на Община Шумен, Съдебна

Шумен
Хотел Рай - Шумен се намира в подножието на Национален парк Шуменско плато и на 150м. от центъра на града.Хотелът разполага с 13 стаи и 3 апартамента.Стаите са модерно обзаведени, с постоянна интернет връзка, компютър, кабелна телевизия и телефон.

Фирма ГЕОРГИЕВ ТУРС ЕООД се занимава с туристическа дейност. Организират посещения на село Кюлевча намиращо се само на три километра от Мадарския конник. Приема първите малки групи туристи в чифлик Елена. Чифлика се намира на ул. Ален Мак № 5.

"Акцион център" се намира в централната част на град Шумен, на 200 метра от бензиностанция Shell. Хотел "Акцион" разполага с единична стая, двойни, тройни и апартаменти. За вашият комфорт апартаментите разполагат с луксозно италианско обзавеждане.

Хотел „Римини Клуб“

Туристическа агенция