Транспортни Услуги в населено място Ямбол

Областни градове Градове ×

ЕВРОКАР ЕООД е основана през 1995 години със седалище град Ямбол. Развива своята дейност в областта на транспорта. Извършва таксиметрови превози. За деветнадесет години, фирмата се наложи и утвърди, като лидер в таксиметровия бранш.

ММ - 84 - МИХАИЛ РУСЕВ ЕТ предлага транспортни услуги в Ямбол и в цялата страна. Фирмата разполага с Мерцедес 814 с товаримост до 5 тона и падащ борд. ММ - 84 - МИХАИЛ РУСЕВ ЕТ предлага изключително разумни цени, както и възможност за договаряне на конкретния курс.

Ямбол
Транспортни услуги в Ямбол и страната с товарен камион с брезент до 6т/38м3, дължина на каросерията - 6.3м с падащ борд, палетна количка. При нужда подсигурявам хамали. Бързо и коректно. Издавам нужните документи за превоз.

Ямбол
ЕТ ЕВРОМАТ е компания с опит и традиции в спедицията и транспорта на товари в рамките на Европейския съюз. Екипът ни работи в среда на добра мотивация и позитивна атмосфера. Чрез дългосрочната си обвързаност с нашата мисия.

Основната дейност на Добреви Спед ООД е свързана с вътрешен и международен транспорт на товари и спедиция в областта на автомобилния транспорт. Фирмата от Ямбол ще Ви предложи не само качествено и експедитивно изпълнение на Вашите поръчки, но ще го направи и на изключително конкурентни

Максима Транс ЕООД е създадена през 2008 година. Предметът ни на дейност е международен транспорт и спедиция. Като международна транспортна дейност развиваме от 1997 година до сегаПри нас ще намерите конкретни решения за транспорта на вашата стока за Русия и Републики , Турция или Европа

Фирмата се занимава със спедиторска дейност - автомобилен транспорт по направления Италия - Западна Европа - цели товари и групажни пратки.

Транспорт - спедиторска дейност.

Фирмата е създадена през 1990г. Извършва превози в страната и чужбина със собствени товарни автомобили. Предпочитани релации Западна Европа. Разполагаме с бордови автомобили /93 куб.м.

Фирма Валерос ЕООД е с основен предмет на дейност - извършване на вътрешни и международни автобусни превози на пътници. В момента Валерос ЕООД разполага със собствен авто парк, състоящ се от 38 автобуса марка Сетра, с които поддържа редовни линии между градовете Ямбол, Елхово, Болярово,