Щори в населено място Русе

Областни градове Градове ×

Ние предлагаме на нашите клиенти високо качествени продукти в гамата на дограмите, щори, сенници, простири, комарници и други решения за дома. Мис Комфорт стартира своята дейност през зимата на 2010г., посветена изцяло да задоволи и най-изискания вкус и да създаде уюта във Вашият дом.

Русе
PVC и AL дограма високо качество,широка гама от профили,конкурентни цени. Подмяна на счупени или стари пакети, регулиране на прозорци които ви създават проблеми. Алуминиеви врати 3 дневен срок на изпълнение (най - ниски цени ).

ВиГ2001" EООД е специализирана фирма за проектиране, производство и монтаж на конструкции от PVC и Алуминиева дограма като прозорци, врати, плъзгащи ситеми, окачени фасади, зимни градини и алуминиеви парапети. Предлагаме също всякакви аксесоари, които придават завършен вид на тези

Фирма САНИ ПЛАСТ - ООД гр. Русе е специализирана в изработката и монтажа на алуминиева и PVC дограма , сенници и всички видове щори Кратки срокове за изработка и монтаж. Изгодни цени и възможност за закупуване на лизинг.

производство на алуминиева и PVC дограма, окачени тавани, комарници, външни и вътрешни щори - хоризонтални и вертикални.

Русе
Дейността на ”Полукс” е структурирана в следните основни направления: - Осветителни тела и осветителни системи - Управление

Фирмата произвежда и предлага всички части и профили за вътрешни хоризонтални щори на най ниски цени в странат

Щори, тенти и сенници

Щори, тенти и сенници