Изкуство и Култура

Областни градове

София
При нас ще намерите всичко необходимо за сватба, кръщене, семейни и църковни празници - покани, подаръчета, аксесоари, ритуални свещи и украси.

Пловдив
Арт магазин"КАПРИЗ"е кокетно артпространство,в което ще бъдете посрещнати и изпратени с усмивка.Ще ни намерите на "Главната улица"в"Дом Левски"-една от историческите за Пловдив сгради.

Авторска керамика на Айлин

Луксозни подаръци. Картини, пластики, портрети, керамика.

Култура и изкуство - официален сайт на Дирекция Култура и духовно развитие, Община Варна. Информация за предстоящи културни събития във Варна. Адреси и телефони на читалища, галерии, културни институти. Финансиране и обуч

Стара Загора
Импресарска агенция - организиране на културни събития - театри за деца и възрастни, концерти, шоу програми, фестивали,детски роьденни дни и

eTicketsMall – новият български сайт за електронни билети за театър, концерти, спорт и всякакви развлекателни и спортни събития. Мисията ни е да осигуряваме лесен, бърз и надежден достъп до билетите, които предлагате.

Участва в две общи изложби в Градската галерия и НБУ и през 2009 г. в една самостоятелна изложба в галерия Пунто.

Aгенцията организира концерти, турнета, занимава се с артмениджмънт, импресарски услуги.Разполага със собствено студио за дизайн предпечатна подготовка и печат.

Уникални карикатури по поръчка за подарък за Ваш близък. Незабравим спомен и емоции.

Изкуство и КултураПрочети повече
Затвори