Областни градове Градове ×

Перник
ТИНОТЕХ ЕООД предлага цялостно обслужване в областа на отоплителните системи. Специализираме в проектиране, производство, инсталиране и експлоатация на отоплителни системи, съчетани с всички компоненти - климатизация, бойлери и други.

Перник
Фирмата се занимава с проектиране, ремонт и изграждане на отоплителни инсталации, ВиК инсталации, изграждане и ремонт на ел. инсталации, дистрибуция на отоплителни панели

Перник
ВЕНТО-К ООД е частна фирма, създадена през 1992 г. и е специализирана в областта на вентилационната и климатичната техника. Фирмата разполага с конструкторско бюро, производствена база, офис и магазин в гр. Перник.Фирмата разполага с конструкторско бюро,

Перник
Фирма "СТЕП-СА" е тясно специализирана в областта на климатичната и вентилационна техника. Фирмата извършва проектиране и изпълнение на отоплителни, вентилационни и климатични инсталации. Предлагаме всички услуги, свързани с климатизацията, вентилацията и отоплението.

Фирма „ПЛАМЕН ДОЧЕВ” ООД гр. Перник е специализирана в областта на отоплението, вентилацията, климатизацията и хладилната техника.

Румен Борисов - Жанет ЕТ предлага проектиране и оразмеряване на ВиК инсталации, монтаж и ремонт на водопроводни инсталации, монтаж и ремонт на канализационни инсталации.

Проектиране на ел.част и автоматика. Пуск на котелни инсталации на мазут, нафта, газ. Доставка, монтаж и пуск на средства за управление на климата в оранжерии.

Проектира и изгражда отоплителни и климатични инсталации.

Фирма ОВК Инжинеринг ЕООД е специализирана в цялостното проектиране и изграждане на климатични, вентилационни и отоплителни системи, както и ВиК инсталации.