Медицина, Здравеопазване в населено място Кюстендил

Областни градове Градове ×

Д-р Димитрина Стоилкова е специалист по акушерство и гинекология в град Кюстендил. Приема пациенти в акушеро-гинекологичния си кабинет нa ул. Гороцветна 60. вх. А. ап. 2. Всички прегледи се извършват със съвременна aпаратура покриваща нуждите на диагностиката.

Д-р Николай Стоянов е уролог, който предлага пълна гама диагностични, профилактични и лечебни дейности в областта на урологията. Лекарят е от Кюстендил и притежава богат опит що се отнася да лечението на урологични болести и заболявания свързани с пикочо-половата система и простатата.

Д-р Елена Ангелова е специалист стоматолог, работещ на територията на гр. Кюстендил.Тя е с дългогодишна практика и напълно може да и се доверите. Д-р Елена Ангелова извършва профилактични прегледи, диагностика и лечение.

Кюстендил
Д-р Красимир Ечев Ечев е дентален специалист, развиващ дейността си в град Кюстендил. Приема пациенти в кабинета си на улица “Христо Ботев” №14, след предварително записан час на 0899 140 096. Д-р Красимир Ечев има богат опит като специалист по дентална медицина и е със специален подход

Многопрофилна болница за активно лечение Кюстенд

Кюстендил
Ние сме модерна, надеждна и с високо квалифициран персонал фирма, която предлага съвременни услуги, ориентирани към клиента, базирани на последните научни и технологични открития в сферата на медицината, здравето, безопасността при работа, хи

Стоматологичен кабинет.

Фармацевт

Ветеринарен кабинет.

Стоматологичен кабинет.

Медицина, Здравеопазване в населено място Кюстендил


Прочети повече
Затвори