Медицина, Здравеопазване в населено място Пазарджик

Областни градове Градове ×

Пазарджик
Д-р Капка Гърбева е гастроентеролог, специалист по вътрешни и инфекциозни болести, фиброгастроскопии, ехографии (образна диагностика на коремните органи чрез ултразвукови вълни), ректосигмоидоскопии, хеликобактери пилори.

Пазарджик
Практикува като личен и семеен лекар на територията на град Пазарджик. Като личен лекар, д-р Виденова е задължена, веднъж годишно да направи профилактичен преглед на всеки неин пациент. Всяко здравноосигурено лице има право на профилактичен преглед.

Д-р Стоянка Ангелова е специалист по обща дентална медицина и има 40 годишен стаж в областта на ортодонтията. Тя е наградена за Дентален лекар на 2009 година.Работното време е всеки понеделник и вторник: от 9 до 12 часа и сряда и четвъртък от 13 до 16 часа.

Д-р Марияна Тодорова е специалист по дентална медицина с богат опит в стоматологията. Д-р Тодорова предлага стоматологични прегледи и зъболечение, вадене на зъби и мъдреци, поставяне на пломби, почистване на зъбен камък, избелване на зъби и други. Стоматологичният кабинет на д-р Тодорова

Пазарджик
Д-p Pocицa Чaнкoвa Kyзeвa e oбщoпpaктикyвaщ лeкap и специалист ревматолог, който практикува в Пaзapджик и ocигypявa нa вcички cвoи пaциeнти кaчecтвeни мeдицинcки ycлyги. Д-р Росица Кузева имa бoгaт пpoфecиoнaлeн oпит и виcoкa квaлификaция, кoитo пoмaгaт зa тoчнaтa диaгнocтикa и

Билкова аптека Стадиона се намира в град Пазарджик и е най-съвременната билко аптека в града. Тя пpeдлaгa нa своите клиeнти най-голям асортимент билки, лeкapcтвa и xoмeoпaтични пpoдyкти.

Доктор Иванка Ципоркова е специалист офталмолог с богат опит. Извършва профилактични прегледи и лекува с доказани методи различни заболявания на очите.Лекарският кабинет се намира в центъра на Пазарджик. Очният преглед представлява проверка на общото състояние на зрението и очите.

Пазарджик
Доктор Николай Нешев е стоматолог, практикуващ в град Плевен. Стоматологичният му кабинет се намира на улица Иван Вазов №27 в град Плевен. Благодарение на дългогодишния си опит и специалните грижи за своите пациенти, зъболекъря се е доказал като един от най-добрите дентални специалисти.

Д-р Петя Балаурова практикува като Стоматолог в град Пазарджик.

Профилактика, диагностика, лечение, лабораторни изследвания, микрочипиране на домашни любимци. Визитации по домовете. Д-р Асен Павлов - ветеринарен кабинет в град Пазарджик.

Медицина, Здравеопазване в населено място Пазарджик


Прочети повече
Затвори